gulsah1234556 İyi akşamlar kızlar, sezaryen doğum için ilk doğum 39+2 tarihi gec mi? Öncesi bayram öncesine geliyor onu da ben istemedim. Bir de daha önce sezaryen olanların şunu yap dediği önerdiği şeyler varsa yazar mısınız?
kurkmantosuzmadonna gulsah1234556 öncelikle sağlıkla al kucağına. Mutlaka depend al kanama için. Kahve alabilirsin yanına, kabızlığa iyi gelecek içecekler al. Yürümeye başladıktan sonra bol bol yürü. Zor olacak ama ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk toparlanırsın.
aybarsotti gulsah1234556 yanınıza kahve alın, bide kayısı hoşafı yapın mutlaka. Benim ameliyattan sonra pek bir sıkıntım olmadı. Hatta çok iyi geçti diyebilirim sonrası ama tek sıkıntım sütüm gelmedi. 3. Gün geldi. Bestlak damla falan var doktorunuzla konuşun mutlaka önerirse sanırım bazı gebeler doğumdan önce kullanıyormuş süt çabuk gelsin diye. Ve bence yanınızda pompa ve biberon da götürün
Eboz gulsah1234556 hafta olarak.bence iyi ben 40+3 de doğurdum sezaryen olarak Kahve al ihmal etme Benim doktorum hemen mama aldırdı sarılık.olmasın ver az birşey dedi sütümde vardı aslında depend kullandım ama o an bize hasta bezi aldırdılar onu bagladilar çıktıktan sonra depend daha.kolay.geldi bana emzik vs gerek.olmuyor bence o an tutulmasın yaa yeni doğmuş soğuk memleket ise battaniye bebeğe koy illa lazım çıkışta terlik al yanina yürü bol bol sakin korkma yürümekten en onemlisi anlayışlı biri olsun yanınızda yoksa çekilmiyor o ameliyat sonrası
momdiary06 kurkmantosuzmadonna depend çoğu doktor önermiyormuş sezeryan yerini kapattığı için size önermiş miydi doktorunuz? Normal lohusa pedi aldım depend de alsam mı
gulsah1234556 kurkmantosuzmadonna çok teşekkür ederim. Sağma makinesi ve biberon onlar gerekli mi? Bir de bebeğiniz kaçıncı haftada doğdu?
kurkmantosuzmadonna momdiary06 hiçbir şey olmuyor. Sürekli havalandırdım ben. İlk gün zaten üstü kapalı oluyor. Bence depend kurtarıcı. Sağa yat sola yat istediğin gibi otur kalk. Bir şeye çıkmıyor.
1cey momdiary06 sezeryan yerini siz ayarlıyorsunuz kapatmazsanız kapanmaz ben en cok onla rahat ettim enfeksiyon hiçbir şikayetim de yoktu şükür
Seda_nur4760 momdiary06 evet ilk sezeryan da banada söylediler ameliyat yerinin hava alması gerekiyormuş kullanma dedelr
kurkmantosuzmadonna gulsah1234556 37. Haftada acil durumdan doğuma alındım ben. Göğüs pompası lazım oluyor. Ben sütü artırmak için ara ara sağım yapıyordum. Bir de bebeğim ilk zamanlar az emiyordu mastit oluyordum hep. Onunla spaım yapıp boşaltıyordum.
seeviim gulsah1234556 biberon değil de babyjem anne süt kaşığı oluyor biberona alışmasın hemen çenesi meme kavrarsa emzirirsiniz belki diye
gulsah1234556 kurkmantosuzmadonna tamamdır çok teşekkür ederim. Bana suan sancı yok 36+3 oldum. 39 gibi alırız dedi ama bayram giriyor. 39+2 olacak o sebeple. Erken doğum olmazsa tabi ki.
gulsah1234556 seeviim hiç süt gelmezse mama veriyor mu hastane? Yoksa satın mı alıyoruz? Mamalar da toplanıyor diye gördük hep.
gulsah1234556 Eboz sadece eşimle olacağım. Biraz korkuyorum gurbetteyiz diye. Ama normal doğum daha da gözümü korkutuyor. Dediklerinizi yapacağım. Çok teşekkür ederim. Korse kullandınız mı o gerekli mi?
aybarsotti gulsah1234556 rica ederim😊 içeriği temiz bir mama araştırın yanınıza alın yedek dursun. Bazı özel hastaneler veriyormuş ama ben kendi aldığımı kullanmıştım. Süt hemen gelmezse lazım olabiliyor. Bide bol bol yürüyüş yapın mutlaka
Eboz gulsah1234556 Kullanmadım korktum keşke.kullansaydım cunku fazla karin.kalıyor kullanin en sağlıklı hangisi ise alın 2. Gebeligim bundan takacam korktuttular eee açılır yara yeri takma dediler dinlemeyin böyle diyen.olursa arkadaşım.kullandı miss gibi karni çok az kaldı oda sezeryan dan kalıyor.illa ama bunu aza indirmek gerek bende gurbetteyim zordur gurbet es yine iyi nazın gecer arada kızsan birşey demez 😀
seeviim gulsah1234556 valla ben süt gelsin diye sürekli dut kurusu falan her şeyi yokladım. mama işini bilmiyorıö burada hastane veriyor mu biz mi alıyoruz postu görmüştüm baya bence hastaneye güvenmeyip al derim bir çocuk doktoruna danış şimdiden halinden tavrından hoşlandığın bir doktor bulmak önemli. Kendi doktorun aynı hastanede birine yönlendirir belki
aleyflx gulsah1234556 gulsah1234556 doğum çantama bol bol kıyafet ped kahve bir sürü atıştırmalık göğüs ucu kremi makyaj malzeme bakım eşyaları bunun hepsini aklına gelebileceği her şeyi aldık ama hiç ama hiçbiri benim işimi görmedi çünkü o can acısıyla kendi evladımı bile istememişim çocuğu kucağıma veriyorlar ben ittiriyorum çekil şunu diye o derece bir de yanımda tarak götürmüştüm yani saçımı tararım diye ped ise hiçbir işime yaramadı benim hastaneden rica ettim hasta bezi şeklinde çünkü aşırı kanaman oluyor o derece tek önerim var bol bol kahve ve hafta bezi tarzında al zaten sezeryan yerini senin kapatıyorlar hava almıyor ki yani
gulsah1234556 aleyflx aaa tamam ben de makyaj malzemesi koyacaktım hiç gerek yok o zaman. Teşekkür ederim 💕