babymomm peloo bende normal doğumda lavman yaptırmak istiyorum doğururken altıma yapmim diye :) yoksa rahat rahat ıkınamam 🤗 Sezeryanda lavman yok bu arada
Cennetimm peloo canım eğer sezaryen önceden belirlenmişse zaten gece 12 den sonra birşey yemek içmek yasak olduğundan Doğuma girmen lavma yapmıyorlar ama sonda takılıyor ben ikinci doğumunda doktorumla anlaşıp taktırmamıştım.
Kahramanlar babymomm ben oğlumda ıkınırken işedim 😂 dr geldimi bilmem ama kötü bir durum dr ohh iyi yap yap dedi 😂😂o an utanamadım ağrıdan gerçi
peloo Cennetimm eet doktorumda gece 12 den snr bişe yeme,içme dedi yapmaz heralde 🤷🏼♀️ ben de şu sonda monda olaylarını sevmiorum ya çok mu şart 🙄
peloo HillKse yok acıtmıomuş onu biliorum meraktan sordum sadece doktoruma o gün heyecandan sormayı unuttum 🙈
25agustos HillKse ne kadar süre önce yaptılar. İçerde yine de kalıyormuş biraz doğum anında sıkıntı olur diye düşünüyorum. Mesela sancılar yeni başladığında falan mı yapılıyor
HillKse Ruyam34 yani sancı içinde olduğun için onun acısını anlamıyorsun bence ama acısı da yok vücüdüna bi şey girdiğini anlıyorsun bi be bağırsaklarının boşaldığını hissediyorsun o kadar 😂
Aysingeldiislerdegisti peloo sonda şart canım ama uyuşturduktan sonra takıolar çıkarkende hiç acımıyı. Bana doktoruö 12den sonra bişey yeme dedi o yüzden lavman yapılmadı
Sonkayalar peloo durumuna baglı canım yemek yedıysen ve acıl sezeryana alınman gerekıyse ıkısınıde yapıyorlar planlı sezeryansa sadece sonda takılıyor
Ssraa Lavman ağrı acı veren bir işlem değil aslına bakarsanız. Sadece biraz rahatsızlık veriyor o kadar dayanılmayacak kadar değil. Sonrası kuş misali😂😂
Cennetimm peloo eğer anestezi verildikten sonra sonda takılırsa hiç birşey anlamazsın ama ondan önce takılırsa belki birazcık canın yana bilir belkide hiç yanmaz ben kendimi ilk Doğumda kastığım için birazcık canım yandı ikincisinde taktırmadım doktorumda olur demişti
HillKse babymomm aslında çok anlatılacak bi şey yok çünkü yatakta yatmış sancılı bi şekilde kıvranırken ebe geldi kızım yavrum kuzum yana dön dedi ne yapacağını söylemedi döndüm ince bir borunun girişini hissettim sadece sonra da bağırsaklarımın boşaldığını