kavalakurabiyesi penbe_karisi aşko birde sende ne enfeksiyonu vardıda bebeğe geçti çok geçmiş olsun benimde 10 gün sonra doğum var crp 12 çıktı .
eed21 penbe_karisi sağlıkla büyüsün 😍 😍 bebişinde bir an önce toparlar umarım baştan beri sürecini görüyordum burada. Her ne kadar biraz zorluk çekmiş olsan da sonu çok güzel. Rabbim analı babalı büyütsün. Bu arada kahve üçü bi arada olanlar olur mu yoksa sadece granül olan mı? Ben onu tek başına pek içemiyorum ya
penbe_karisi eed21 ben sade Nescafe götürdüm canım bol bol içtim 🥰 Ay evet çok şükür sonu çok güzel 🥰🥰🥰
penbe_karisi kavalakurabiyesi yaaa valla son zamanlarda dişim çok ağrıyordu 🥹🥹🥹hatta şişmişti baya bebekte enfeksiyon 78 çıkmıştı çok çok yüksekti 🥹 ayy inşallah geçer hemen
Aysima51 rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin benim doğumuma az kaldı ve diş ağrıma birsey yapamıyorlar bebeğe bende enfeksiyon geçmesinden korkuyorum acaba kanda bakmışlar mıydı sizin crp değerinize
penbe_karisi Aysima51 yok bakmadılar ama enfeksiyon değerim 11 di bebeğe geçmişti bebekte de enfeksiyon 78 çıktı 🥹 oy rabbim kimseye yaşatmasın