daisy__ linaaa0202 evet gülüm bu yüzden ben cesaret edemiyorum yukarda bi arkadaş inek sütü verdiğini söylemişti ona şaşırdım
Nidaanur linaaa0202 ya buna ben emin olamıyorum. Kayınvalide 5 çocuğunuda inek sütüyle büyütmüş hemde sabah öğlen akşam. Sulandırınca değişiyor mu acaba diyorum. Ve çocuklar hep uzun uzun. Mama da ona baksak birsürü ek hazır madde içeriyor. Bilemiyorum yanii
aybalasmom daisy__ organik combiotic, keçi sütü yazmıyor galiba üstünde. Beynim şu an çalışmıyor da unutmuşum o yüzden 🥲
daisy__ hazalmasal 7 8 aylıkken kullanmıştım hipp sevdi ama doyurmadı doktor sma veya aptamile geçmemi söylemişti sma denedim aşırı gaz yaptı şimdiye kadar Aptamil kullandık ama şu olaylardan sonra içime sinmedi hipp keçi sütlüye şans vermek istedim
Nidaanur Bumah benimki 1 buçuk yaşına geldi canım 1 yaşından öncede hep emzirdim zaten. 60ml inek sütü kalanınıda su koyuyorum ne kadar içireceksem sütü ona göre azaltıyorum.
Fuunndaaa daisy__ geçen hafta ikizlerm oldu sütüm yetmediği için mama takviyesine başladk hipp önerdiler hastaneden onu kullandık bir haftadr alerji gaz vs bir sıkıntı olmadı mamadan kaynaklanan