aysetutucu Perla_ 23 haftadayım şuan öyleyim , iştahsızlık zaten var ama bisey de yesem şişiyorum sindiremiyorum hazımsızlık gibi yemesem acıkıyorum tansiyonum düşüyor nasıl bir döngü hiç anlamış değilim 🙂↕️
Perla_ aysetutucu kız biraz yiyorum ama yine yememiş gibi acıkıyorum sonra yine yiyorum gelsin kilolar 😂😂
pervvvvin Perla_ ben de 15 haftalığım aynı şeyler oluyor hele akşam yemeğinden sonra karnım kocaman oluyor öğretmenim yemek yiyip derse girince nefesim yetmiyor konuşmakta bile zorluk çekiyorum
Perla_ aysetutucu sürekli değişiyor bir bakıyorsun iştahsızsın bir bakıyorsun doymuyorsun diğer gün ne olacağını kestiremiyorsun 😂
aysetutucu Perla_ akşam yemeğinde yiyemiyorum gece uyumadan acıkıyorum bu sefer ne yiyecegımı şaşıyorum çok yesem mideme dokunuyor çarpıntı oluyor iki arada bir derede kaldım 😅
Tortilla Perla_ benımde oyle ya tas gibi nefes alamıyorm çokta yemedım hemen yan yatıyorum catlıcam yoksa
Frhnemkli Bende de oluyor şişkinlik bende 15 haftalık oldum ikiz gebeliğe bağlıyordum daralmayı demekki normalmiş bende çok darlanıyorum su içsem patlayacak gibiyim özellikle akşamları oluyorum