Perla_ Kızlar ne yersem yiyim su içsem bile anında şişkinlik yapıyor daralıyorum nefesim daralıyor sizde de böyle oluyor mu özellikle bu haftalarda ?
aysetutucu Perla_ 23 haftadayım şuan öyleyim , iştahsızlık zaten var ama bisey de yesem şişiyorum sindiremiyorum hazımsızlık gibi yemesem acıkıyorum tansiyonum düşüyor nasıl bir döngü hiç anlamış değilim 🙂↕️
hollyymollyy rabia7106 bende durum tam olarak bu, kahvaltı ya da öğle yemeği hiç etkilemiyor ama akşam yemeği beni bitiriyor ajdjdj ne yesem ağzımdaa gibi
Perla_ Elisa0110 bende öyle birden yiyorum sonra daralıyorum nefes alamıyorum karnım şuan bile taş gibi :((
Curious Perla_ çok iyi anlıyorum seni ben de aynı haftadayım ve aynen öyleyim, sonra da yürüyemez hale geliyorum
Tortilla Perla_ benımde oyle ya tas gibi nefes alamıyorm çokta yemedım hemen yan yatıyorum catlıcam yoksa
Elisa0110 Perla_ inan ki geçmiyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama geceleri uyuyamıyorum az Bi yemeği kaçırsam geriliyorum hiç yatamıyorum 😔
Perla_ Elisa0110 geçmiyor evet kızıma hamileyken son haftalarım geçmek bilmiyordu artık ağlıyordum uyuyamıyordum bebek hareketleri canımı acıtıyordu eşim diyordu az kaldı iki hafta kaldı dayan falan ama yok geçmiyor