esmahatun Vasa Previadan dolayı doktor en geç 35. Haftada bebeği alırız dedi o haftalarda doğum yapıp tecrübesini paylaşacak olan var mı acaba
maviportakal_ esmahatun ben 35+2 de doğum yaptım bi sıkıntı yaşamadım ama çok küçüktü emziremedim biraz o uğraştırdı
3oglanannnesi esmahatun 35+3tr doğum yaptım 2900 doğdu oğlum 1 hafta enfeksiyon dan küvezde kaldı şuan çok iyi 3.5 yaşında haftan güzel korkma ilk doğumu 28 haftalık yaptım ikiz onlarda 10 yaşında
Havin49_ esmahatun 31 haftalık doğum yaptım bi. Bebeğim 20 gün kaldı yani 34 haftaya tekabül ettiğimde emem refleksi olmuştu ama diğer beneğim 45 günlük daha yeni emmeye alıştı
esmahatun edannnnur 35. Haftada emme refleksi gelişmeyebiliyormuş onun için belki ara yoğun bakıma alırız dediler emzirme eğitimi falan için bide benim kanama şikayetim olduğu için hastanede yatış şeklinde bekliyorum çok moralim bozuk
Rabia3853 edannnnur bnde ayni haftada 36 haftalikken dogurdum 32 uyumlu 3 gün küvözdeydi Emmesi cok zorluyordu Ama zamanla alisiyor Size sunu tavisye edebilirim hastaneden ciktiktan sonra hastanede emzirme danismani varsa mutlaka gidin Ben öyle toparladim
Rabia3853 esmahatun moralinizi bozmayin ben 36 haftada 32 uyumlu dogum yaptim Farkli skntilardan dolayi bikac gün yogunbakimda yattik Her bebek fsrkli sizinkide iyi olur Basta emmemiyorlsr siringa ile takviye yapiliyor zamanla ögreniyorlar Cok hizli ögreniyorlar
esmahatun Rabia3853 çok teşekkür ederim inşallah öyle olur tamamen takipli olduğum hastane dışında bir hastaneye yatışım yapıldı herşey üst üstte geldi çok şükür şuan haftasıyla uyumlu ama işte gene de küçük doğacak olması o süreç endişelendiriyor
Denizaydin06 35+4 de doğum yaptım gelişim geriliğinden dolayı 2200 doğdu küvezde de kalmadı direk memeyi tuttu şuan da 2. Buçuk aylık 5 kilo hiç korkma çok hızlı büyüyorlar sağlıkla gelsin canım ❤️
Ddygalz Denizaydin06 merhabalar öncelikle sağlıkla büyütün inşallah gelişim geriliği dediğiniz karın çevresimi geriden geliyordu benimde aynı durumum varda yanlış anlamayın 2 hafta gerilik söz konusu bizimde