ebrussuu Deneyen var mı gerçek mi 38+6 yım dünden beri yapamıyorum 3 güne doğurur muyum gerçekten🙈 geçen hafta kontrole gittiğimde açıklık falan hiç bişey yoktu hala bi belirti de yok ama testi yapamayınca bi panikledim🥹
kurkmantosuzmadonna ebrussuu bacak bacak atmayı diyorsan tamamen hurafe. Çok rahat attığım gecenin sabahı acil doğuma alındım. 😄
ru_a6 ebrussuu 36 haftalıkken denedim hiç bacağımı kaldıramadım bile atmayı bırak 😂 sonuç şuan 38.haftalığım hala atamıyorum ama doğum yok😂
Nfs_bebe_ ebrussuu bende bunu çok merak ediyorum 39+4 nişanım geldi geçen hafta ama sancım hiç yok bu testide yapabiliyorum hala :)))
ebrussuu kurkmantosuzmadonna evet evet onu diyorum ya ben çok rahat atıyordum hep dünden beri atamıyorum ilk gebeliğim hem heyecanlandım hem korktum🙈
ebrussuu eminaas inşallah ben de doğururum artık 40 ı da geçmek istemiyorum çok zorlanıyorum zaten ama hiçbir belirti de yok ne nişan ne bişey daha bebek aşağı bile inmedi 😒
ebrussuu ru_a6 inşallah ben de doğuranlardan olurum 😅 hem çok korkuyorum hem de artık doğurmak istiyorum 😂
ebrussuu ru_a6 gerçekten bi ara çok güzeldi hamilelik hiç bitmesin istiyordum ama son 1 aydır özellikle çok zorlanıyorum yani nefes almak bile bu kadar zor olmamalı ya 😂
ebrussuu Nfs_bebe_ ya en azından nişanınız gelmiş o daha gerçek bir belirti 😅 ben de nişan mişan hiçbir şey yok tutunduğum tek dal şu an bu testi yapamamak 😂😂
Nfs_bebe_ ebrussuu ya benimde nişanım doktorun muaynede uyarı ile beraber geldi o yüzden pek ciddiye almıyorum onu çünkü bazı insanlarda hiç gelmiyor direk doğum başlıyor
ebrussuu Nfs_bebe_ evet öyleymiş ama insan sabırsızlanıyo bekliyo işte bişeyler 😅 yani bi de bebek büyüdükçe doğurması daha zor olacak korkusu da var tabi 🙈
Fatmanur_0416 ebrussuu ben atabiliyorum ama 3 4 gündür sancı çekiyorum bi açılma olmadı sadece sancıları da durdurup bekliyorlar sanırım hurafe bende ona inanarak yaptım ama nstde sancı çıktı 🤣 açılma olmuş olsa doğuma alınacaktım
ebrussuu Fatmanur_0416 yaa düzenli mi sancılarınız? Sıcak su açılmayı hızlandırıyormuş diye duydum hep denediniz mi