Cimcime30 hadi hayırlısı olsun diyelim. Süreciniz tam da beklenen şekilde ilerliyor. Dün akşam söylemiştim size yarın gece iğne vurulur diye. Benim de son kontrolümde 21.4 mm idi. Doktor o gün de tekrar vurdurdu akşamına da çatlatmayı vurduk. 36. Saate de aşılama yapıldı. İlki tutmadı o da bu şekilde planlanmıştı aslında. Ama 2. Aşılamam tuttu çok şükür. Aşılamadan sonraki 14 gün bekleme süresi çok zor geçiyor. İlk döngüde iğneler kontroller falan bir çok şey yapıyorsun sonra hiçbir şey yapmamış gibi 14 gün bekliyorsun ve geçmek bilmiyor. Çok düşünmemeye çalışın başka şeylere yönlenmeye çalışın evde olmayın dışarı çıkın ki kafanız dağılsın. Hiç sürecinizi bilmeyen insanlarla normal hayatınıza devam etmek daha iyi gelecektir. Ben o 14 günde hiçbir şey hissetmedim. Sadece 14. Güne 1 hafta kala 1-2 akşam karnımda bi sertlik gibi, böyle baskılanma gibi çok hafif bir şey hissetmiştim ama psikolojik olduğunu düşündüm. Sonrasında 14 gün geçti umudum yoktu ilki olmadı nasılsa diye test falan yapmadım Regl bekliyordum. Oruç da başladı tutmaya başladım. 2 gün tuttum regl bekliyorum gelmiyor. Öncesinde çok hafif pembemsi bir şey geldi peçeteye dedim sökülecek bekliyorum. Gelmeyince şüphelenip test yaptım. ve pozitif. 2 gün sonra kan verdim ve geçen hafta boyunca sürekli 2 günde 1 takip ettim. 4 kez kan vermiş oldum. Şu an uygulamaya göre 5+5 ilk doktor kontrolüm yarın bakalım inşallah ben de güzel mutlu haberlerle dönerim doktorumdan 😌