Buseea0279 Burnum tıkalı ve hapşırma var şuan sadece acile gittim ilaç yok parol sadece. Ama bana antibiyotik kullanman lazım diyenler oldu bebeğine geçer hastalık dediler korkuttular şimdi acil doktoru da ağır enfeksiyon olmadığı sürece antibiyotik gebelere yok dedi. Sende enfeksiyon ypk tipik nezle gibi dedi kendi kendine iyileş ağrı kesici olarak parol dedi ? Ne yapabilirim? Sizler griple nasıl baş ediyorsunuz?
beyzzsenturkkk Buseea0279 gebelikte bebek nasıl grip olsun allah askına hangi salak onu söyleyen? bebeği koruyan bir zar besleyen bir plasenta var kolay mı hasta olmak asıl antibiyotik kullanırsan gereksiz ilaç alırsan yani etkilenebilir gebelikte kullanılan ilaçlar sınırlıdır sana kim demişse bunu bi doktora o görünsün
gzmnrhal Buseea0279 bebeğine gribin geçme imkanı sıfır Hatta şu an geçirdiğin gribal enfeksiyona ürettiğin antikorlar bebeğine geçebilir ve tam tersi bebeğin doğduğunda o gripten onu koruyabilir doktorlarını dinle parola bile dayanabildiğin kadar dayan ağrıya içme burnun tıkalıysa da fizyolojik serum al onunla burnunu temizle o kadar portakal limon sık suyunu iç 💕
denizhelensarpberat Buseea0279 geçmez ya kim diyor bunu ayrıca günde 3 tane parol içme hakkın var ayrıca çok ağır bir hastalık olmadığı sürece zaten antibiyotik vermiyorlar birde günde 2bucuk lt su içmen gerekli en gerekli şey senin ve bebeğin için geçmiş olsun
pimpirikliana Buseea0279 Çok geçmiş olsun bende 6 haftalığım ve yaklaşık on gündür gribim ne lanet bişey asla iyileşemiyorum. Burun tıkanıklığı boğaz acıması hapşırık burun akıntısı ne varsa var. Ilık limonlu su filan içiyorum ama yok geçmiyor 🤷♀️Dr a gidecem bi kaç güne iyileşmezse
Buseea0279 beyzzsenturkkk aslında bana mantıksız geldi de araştırdımda sprun olmaz dediler ama ısrarla bana doktor söyledi falan dediler
neym Öncelikle çok geçmiş olsun. Panik yapma soğuk algınlığı gibi duruyor antibiyotik hiç yararlı bir şey değil zaten zor durumda kalmadıkça almamak en iyisi. Kendini sıcak tut bol bol dinlen ıhlamur için c vitamini al. Burun akıntısı için tuzlu su çekebiliesin veya serum fizyolojik alabilirsin rahatlatır. Çevreni de çok dinleme doktordan daha iyi bilecek değiller sen ikinizin de iyi olduğunu düşün sadece🌺
Buseea0279 neym serum aldım dediğiniz gibi ebet bende mantıksız olduğunu düşündüm ısrarla doktor söyledi dedikleri için korktum
Buseea0279 gzmnrhal parolada içmedim daha iç serum aldım dediğiniz gibi onu yapjyprım ara ara bana söyleyenler onlara doktorun söylediğini söyledi
Buseea0279 denizhelensarpberat Kendş hamileyken grip olmuş o zaman ona doktoru demiş yok öyle bşrşey dedim ısrarla var diyor doktor dedi diypr
Buseea0279 pimpirikliana benim 2-3 gündür daha çokta kötü değilim hani aslında geçecek gibi de bilemiyorum umarım sizde iyileşirsiniz bir an önce 🙏🏻
pinarbirlik ☺️☺️☺️ Kusura bakma okuyunca istemsiz gülesim geldi.Allah aşkına anne karnındaki bebeğe nasıl bulaşsın sana bir tavsiye veriyim bunu diyen kişinin dediklerini pek önemseme pişman olursun .
sym_yc Buseea0279 ya lütfen bu söylenenlere aldırış etme asla bebeğine geçmez insanlar korona da hamilelik geçirdi mesela ben şu unflenza mı nedir o hastalığı atlattım bebeklerim çok sağlıklıydı binlerce şükürler olsun asla ilaç alma parol bile alma gerek yok nar ye portakal limon ye tamamdır Allah şifa versin
pimpirikliana sym_yc bende başta sizin gibi düşündüm ama eşimede bulaşınca viral bi hastalık olacağını düşünüyorum
fatma102 Buseea0279 bebeğine tabikide geçmez ama bu haftalarda antibiyotik parol kullanmanı tavsiye etmem bitki çaylarından da uzak dur bence ılık su ballı ılık süt veya su gibi şeyler tüketebilirsin.ben iki kere oldum ikisindede limonla arkadaş oldum öyle geçirdim..limon suyunun içine birazda kabuğunu koy az şeker ve su ekle bogazina ve kendine o kadar iyi geliyor ki geçmiş olsun
ipek-15 Buseea0279 eğer ilk 3 ay içinde geçirilen bir enfeksiyon varsa o geçiyormuş bebeğe benimkine geçmişti doğduğunda kanında crp yüksekti küvözde kaldı. Geçmiş olsun.
Buseea0279 ipek-15 enfeksiyon yok dediler şuan için olursa o zaman müdahale ederiz şuanlık gerek yok dediler
buketdeniz19 Buseea0279 Canım benim bebeğe nasıl geçicekmiş grip acaba bende grip olmuştum hatta faranjit olmuştum doktorum herhangi bişey olmaz dedi antibiyotik yazdı içinde geçti
sym_yc pimpirikliana için rahat olsun beeğine hiç bir şey olmaz yeter ki ilaç kullanma en çok o zararlı bebeklere
dgngr Buseea0279 ben parol bile kullanmadım hiç. İlkini nane limon içip süründüm geçirdim. Dünden beri 2. Hastalığımla cevelleşiyorum. Korktuğum için kullanmıyorum hiçbişey.
Buseea0279 dgngr Weenie mervekalkann bebekuffgbkm angelmother Evet zaten bende inanmadım ama ısrarla doktorun söylediğini söyledi. Ama bana doktorun dediği şuan tipik grip Kendş kendine iyileşmeye çalış ağır enfeksiyon olmazsa ilaç veremeyiz kendini takip et ateşlenme ya da farklı bir enfeksiyon belirtisi olursa durma gel şimdilik yapılacak bşrşey yok dedi bu kadar. Doktor böyle söyledi diyğrım bana acil doktoru söylemedi kadın doğum doktorum bebeğine geçer antibiyotik verdi dedi böyle olunca ısrarla korkmaya başladım
Weenie Buseea0279 bende oldum ben özele gidiyorum ilaç verirm bebek şurubu ama iltihap ciğerlerine akar bebeğe sıkıntı öksürükle atman gerekiyor dedi 1 haftayı geçti maf oldum 😢 şuan 38 haftalığım ama ilk aylarda da influenza geçirmiştim ilaç yine vermediler hapşurdum ağladım altıma bile işedim hep saatte bir kıyafet değiştrip günde 3 kere duşa girdim ama ilaç vermediler 😔😔
mervekalkann İlk 3 aylık erken dönemde ben de grip olmuştum nane limon içtim bol bol meyve yedim geceleri vicks sürdüm burnuma 4 gün içinde toparladım maksimum ilaç da içmedim parol dahil. Bana da kardeşimden bulaşmıştı o 1 haftada ilaçla yeni yeni toparlanmaya başlarken benim geçmişti.
1ogrencianne Buseea0279 ben de grip/nezle geçiriyorum. Ateş ve enfeksiyon olmadığı sürece ilaç vereceklerini sanmıyorum. Ben ilaç kullanmadım. Elma, ayva, portakalı kaynatıp bal koyup içtim. Bugün iyiyim şükür 🤲🏻 bol sıvı veya, ballı limonlu çaylar içebilirsiniz
Buseea0279 1ogrencianne bana da sadece parol dedi ağrı olursa içebilirsin dedi ama içmedim daha hiç şuan ilaçsız durabilirim mandalina portakal falan yemeye çalışıyorum sağolsun arkadaşlarım dün akşam tavuk suyu çorba falan yapıp getirmişler bu şekşlde toplamaya çalışıyorum ama ısrar ettiler doktor diypr diye o yüzden korktum