damlasv Selamlar hamişler ve anneler ❤️ Beni postlardan az çok tanıdınız 6 aylık hamileyim ve boşanmaya çalışıyorum eşim taleplerimi kabul etmediği için çekişmeli davaya döndük bu süreci yaşayanların ne taleplerde bulunduğunu öğrenebilir miyim
Elisa0110 damlasv bu konu da bilgim yok ama bişey merak ettim mahkeme eşinizden talep ettiğiniz şeyleri eşinizin reddetmesine müsaade ediyor mu yoksa taleplerinizin hepsini karşılamak zorunda mı
Oslemasel damlasv kardeşim eğitim masraflarını maaşının %30u, bulunan malların da yarısını. Seninki daha doğmadı. Doğum masraflarını nafaka, evliliğiniz yeni ben olsam düğünde takılan her şeyi isterim.
sarilale123 damlasv siz anlaşmıştınız, hatta çocuğu görmeye kontrole gelmek istiyordu hani?. Ne değişmiş. Eşiniz şimdi ailesinin lafına bakmakla çok yanlış yapıyor. Pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak
damlasv kavalakurabiyesi çocuğu görmek istemiyorum hiçbir şeyde vermiyorum dedi ailesi öyle uygun görmüş bende tek taraflı çekişmeli dava açtım yeniden gerçekten çok yoruldum bana dua edin
damlasv Oslemasel bunları kesinlikle isteyeceğim artı olarak tüm faturalarımı ve doğana kadar olan doktor masraflarını sundum hastanelik ettiği için de maddi manevi tazminat açıyorum uzayacağı için de tedbir nafakası
kavalakurabiyesi damlasv ya bi s… g.. diyeceksin ne demek hiç bir şey vermiyorum ike ike verecek hiç uğraşma mahkeme çatır çatır alır maaşından bu tipler bu çocuk benden değil bile der birde size ve bebeğe zarar verme ihtimali var mı aklıma direk bebek düşürmek için bişeyler yapar mı diye geldi haberlerde görüyoruz ailesini para vermemek için yok eden birde eşinizin başka görüştüğü birisi olabilir mi aynı evde yaşamayın lütfen .
Elisa0110 damlasv anladım canım senin postlarını daha önce de gördüm inşallah hayırlısıyla istediğin şekilde sonuçlanır 🌸
damlasv kavalakurabiyesi bende zarar verme ihtimalini düşündüm ailemi çağırdım benimle ailem kalıyor şuan boşanma süresince de böyle olacak elinden su bile içmiyorum … öncesinde asla aldatmaz derdim ama avukatım da başka biriyle görüşüyor olabileceğimi düşünüyor ve bende şuan asla başkasıyla görüşmüyordur diyemem her şeyi beklerim ailem yanımda çok şükür süreci atlatmaya çalışıyoruz
kavalakurabiyesi damlasv yani avukatlık bürosunda çalışmıştım ordan az çok hikayeleri biliyorum genelde böyle bir anda herşeyi yakıp yıkıp boşanılan davarlada hep 3. Kişi çıkıyordu altından
Fizikcifizik damlasv illa hata yapacak, butun oklar sizin lehinize dönecek,sabredin,zaten bilinclisiniz inşallah donuna kadar alırsınız
Fizikcifizik damlasv canim buna ailesi baska birini falan mı buldu yoksa o nedenle bisi verme falan mı dedi. Ayn en bileyim gebesin yani hic mı insaf yok
sarilale123 damlasv kendi ailesi kazık kadar oğlundan vazgeçmiyor, sizin akılsız kocanız doğmamış bebeğinden vazgeçiyor. Bu erkeklerde gram akıl yok bunu düşünebilecek
Fizikcifizik damlasv bebegini hiçe sayıyor ya ona üzülüyorum en cok ondan oyle yazdim canim. Allah işlerini rast getirsin
damlasv Fizikcifizik bebeği de seni de görmek istemiyorum dedi o yüzden artık duygusal bir düşüncem yok