mervehgc ebruah Cuma günü 31 hafta olacağız. 11 kilo aldım 🥲 bebek ve sen sağlığın yerindeyse kiloyu takmayın nolur 🙏🙏
nur1291 ebruah 9 haftalık hamileyim daha 3. Hamileliğim ve yüksek kiloyla hamile kaldım çok kilo almamam lazım umarım da öyle olur
aynurzeynep 6 haftalık hamileyim bende 78 ile hamile kaldım. İlk trimestırda kilo verilebilir diye dikkat ediyorum 76.6 falan oldum, ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım bu sefer daha dikkatli olmak istiyorumm. Kararay usulü beslenmeye çalışıcam Ramazandan sonra
aysenurmihra ebruah ilk gebeliğim de 6 kilo almıştım 52 ile hamile kalıp 58 ile doğuma gitmiştim 2.ci hamileliğimde 15.haftadayim 2 kilo aldım sadece 55 kiloyum şimdi. Bakalım süreç nasıl geçecek göbeğim çabucak çıktığı için sanki bunda rahat 10 kilo alacak gibiyim 🤦🏻♀️
Fizikcifizik ebruah bende açıkçası en basta kilo aldım ve cidden yedim yani. Açık söylemek gerekirse yemeyince alınmıyor. En basta cok asermelerim oldu dayanamadım asla esim de biraz şımarttı beni aldıkça aldi aldi getirdi. Simdi dikkat etmeye basladim. Gerçekten yavasliyor kilo. Eşime de tembih ettim iyicene tembihledim alma getirme gözümün onunde yeme diye. Söz verdi. Dun aksam kendi yemiş yanıma oyle geldi 😀 bence dikkat ederseniz mesela 16 kg ile doğuma girmeniz cok iyi olur. İdeal olur yani doğumdan sonra kolay verirsiniz. Zararın neresinden dönseniz kardır. Salmayın kendinizi
kaplanseren ebruah Battı balık yan gider napalım ben artık bakmayı kestim 37+5im en son cuma tartıldım 82,5 olmuşum. 20 kilo aldım yaniiiii 🥲
badhomian valla bende 62 ile hamile kaldım bacım şuan 7 kg almışım 31+3 teyim bende yani geç saatlerde bende yiyiorum ya yalan yok ama genel olsrak kahvaltılarımı sağlıklı yapmaya çalıştım karbonhidrat az aldım ama aktif spor hayatım vardı göbeğim 6 aylık gibi büyümedi çok ama eski kadlı karnım hiç bidaha olmicakmış gibi tribe girdim hep göbekliymişim gibi ama psikoljik bence çok şülğr bebeklerimiz sağlıklı
Aycer 60 ile hamile kaldım 40. Haftada doğum oldu. 20 kilo aldım. Doğumdan hemen sonra 10 kilo gitti. 3 ay oldu hâlâ doğum sonrası aynı kilodayım 70 kilo. Göbek çevrem kaldı 😭😭 emziriyorum mecbur yiyorum
inciminci ebruah 32 haftada 14 kilo aldım yapacak bir şey yok hep yatmak zorunda geçirdim hamileliği hem de psikolojik olarak çöktüm
kaptan03 nihalkzr kesinlikle beden genişliyor hormon tamamen relaxin östrojen hormonları yapıcak birşey yok ha canımız sıkılıyor mu evet hemde çok🙂😅😔 kalça hattım.6 cm göğüs hattım 5 cmm genişledi..ve yemeğime dikkat ediyorum..son üç aya grdim sabır edicez gayri 🤕