duygu2772 Sibelers merhaba ben de şu an 5+2 yim 4+4 iken kese göründü haftaya tekrar gel dedi doktor 3 gün sonra randevum var da ben de az gögüs hassasiyeti vardı o da gitti tamamen bu durumu yaşadınız mı
Sibelers duygu2772 Bende 4 +5 de öğrendim o zamanlarda şiddetli vardı dokunamıyordum bile şimdi yok denecek kadar azaldı ara ara minik minik acı oluyo
htcbnbn Tugcexxx canım keseyi gördük çook şükür , doktor herşey yolunda dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız , bir de tiroidim yüksek çıkmış ilaç başlandı , çok mutluyum , çok sevindim senin adına
Tugcexxx htcbnbn çok şükür canım benim çok sevindimmm🥹🥰🥰🥰 inşallah şimdiden sonra herşey yolunda gider rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 bizim kalp atışı için haftaya pazartesi gel dedi .
htcbnbn duygu2772 6+0 Göğüs hassasiyeti , uyku ve yorgunluk hali , sık idrara çıkma ve koku hassasiyeti var canım
htcbnbn duygu2772 her gebelik kendine özel oluyormuş , belirtilerin 6. Haftada kuvvetlenebilir veya hep hafif kalır yeter ki sağlıklı olsun canımm sıkma canını
Tugcexxx htcbnbn geçen hafta gittiğimde minalog başlatmıştı ona devam dedi başka birşey vermedi. Kese için 9 mm ve sağlam görünüyor %90 herşey yolunda görünüyor dedi test istedi bir kaç tane . Sana neler söyledi kaç mm geldi kese
Tugcexxx htcbnbn bu arada doktora keseyi gördük hocam dış gebelik riski ortadan kalktı değil mi dedim evet ama iç gebelik olup boş gebelik te yaşanabiliyor dedi .
htcbnbn Tugcexxx canım benim kesem daha minik geldi 4 küsur mm olarak ölçtü , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Demem htcbnbn beta 1000 olduğunda vajinal ultrasonda 1.500 olduğunda karından kese görünüyor diye biliyorum.
Tugcexxx htcbnbn benim 25 Şubat’ta betam 1466 gelmisti .sanki ben iki gün önden gidiyor gibiyim . Yarın baktirsan senin de kese 9 mm flan bulur 😊
htcbnbn Tugcexxx ben 25 şubatta 300.9 ile öğrendim o yüzden geriden geliyorum biraz daha küçüğüz 🫠 evet bin şükür dış gebelik değil ama kesede bebek ve kalp atımı görene kadar rahat nefes alamayacağız galiba , yinede çok şükür ki rahim içi gebelik var.. ben de hala heyecanlıyım kalp atımını duyar mıyım diye hayaller kuruyorum
Tugcexxx htcbnbn iyi düşün canım benim herşey güzel olacak deyip ona odaklan . O gün geldiğinde rahat bir nefes alacağız inşallah 🥹🥰
emir05 htcbnbn 5+4 kese var bugün gıttım kalp atışı da başlamış ama dınletmeyeyım çok küçük dedı. AMa daha önce dusugum oldu Benımde.
duygu2772 emir05 belirtiler ne alemde ben de şu an 5+3 üm hiç gebelik belirtisi yok az gögüs agrısı vardı o da gecti
emir05 duygu2772 gogus ağrım vardı hafıf bırde bütün korkuları alır oldum ordan anladım. Esım bıle bu ay bırseyler hıssedıyorum dıyodu çünkü herseye kokuyo dıyodum. Sonra betaya baktırdım öyle ogrendım