Seyma1234 Szekiye ben salı günü adete 4 gün varken 53 le ögrendim dün doktora gittim 600 çıkması lazım dedi 1285 çıktı 4 kat birden artıyor keseyi hafif gördük ama çoğul gebelik olabilir dedi ctesi daha net görürüz dedi
Szekiye Seyma1234 hadi hayırlısı benim 1000 lerde olması gerekirken 7600 çıktı doktor inanamadı tekrarladık yine aynı çıktı Cuma bakacak yine şok heyecan hepsi bir arada
Seyma1234 Szekiye işte aynı 600 beklerken 😂 bizim doktorumuzda çoğul olabilir dedi daha bir heycanlandık🙏🙏🙏 inşallah sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyorum kaç haftalık
Bet0142 PmD20122015 Ben 🙏🏻 İlk hamileliğim tek hamileliği bilmediğimden zor mu gecıyor kolay mı bılemeycem 😀 ama baya baya zorlanıyorum 7. Ayın ıcıne gırdım ağrım var ayakta cok duramıom .. tabı diğer hamılelere gore karnımız buyuk olcak 🙄🙄
Julican Tüp bebek ile ikizlere hamileyim bende 9.haftamızdayız,henüz tek kese mi çift kese mi doktorum demedi, ama tek kese görünüyor usg resimlerinde, hayırlısı artık🙏 sıkıntısız sağlıklı ilerleyen gebelik süreci diliyorum hepinize. ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin 🤲🏻💕