PmD20122015 19+4 ikizlerimi bekliyorum. Tekiz gebeliğide yaşamış biri olarak bu gebeliğimde çok zorlanıyorum. Karnım şimdiden 7 aylık gibi bu postta birbirimize yardımcı olalım 🙏🏻🤗
xwoman PmD20122015 benimde ikiz çok şükür çift yumurta :) ama tek düşünebildiğim doğum . sezeryan olacak ve çok korkuyorummmmmmmmmm
Zehrazrl PmD20122015 36 haftalık çift yumurta ıkızlerne hamıleyım bu ıkıncı hamılelıgım tek gıbı degıl cok zorlandım cok sukur buzamana geldık ama artk nefes almak oturup kalkmak bıle zorlaştı
Tgcmrt Slnrhz daha olmadı ama bu hafta gidip bi baktırmak istiyorum bende merak ediyorum tek yumurta ikizi demişti ilk sonra arada zar oluşmuş çift dedi şuan tek yumurta mı çift yumurta mı onu bile tam bilmiyorum sorucam
Ahidem32 PmD20122015 16 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim ilk gebeliğim ☺️ Henüz karnımda bi büyüme olmadı bulantılardan 5 kilo verdim. Doğru düzgün yiyemiyorum halen çok sağlıklı beslendiğim söylenemez.
tugba_kck_1987 29 haftalık ayrı yumurta ikizleri benim bebeler. 13 sene sonra tüp bebekle hamile kaldım. Ilk günden bugüne kadar kanama ile geçti hep yatarak hep iğne vurularak geldik bugünlere doğumdan da sezeryandanda hiç korkmuyorum tek korkum erken doğum riskim var rahim ağzı kısalığı var her geçen gün kısalırsa erken gelirler diye endişeliyim şu 36lari goren ikiz hamisleri görünce duyunca çok seviniyorum inşallah bende görebildim çok küçük doğmasinlar gelişimleri iyi olsun tek duam o
Slnrhz Tgcmrt amiiiiiiin amiiiiiiin doğurana kadar korkularm devam edecek sanki sağ salim kucağımıza alalım inşaaalllah
xwoman PmD20122015 en azından ne yaşayacağınızı biliyorsunuz . belkide ondan dolayı korkuyorsunuzdur ..
Seyma1234 Kızlar ikizlerin ilk belirtileri neydi acaba? Betam 4 kat artıyor çoğul gebelik olabilir mi
Szekiye Seyma1234 değerlerinizdeki artış nasıl acaba benim 98 den bir hafta sonra 7600 ü fırladı keseyi zor gördük doktor ikiz olma ihtimali var dedi bir kesede 2 bebek yada 2. Kese olabilir dedi
Seyma1234 Szekiye ben salı günü adete 4 gün varken 53 le ögrendim dün doktora gittim 600 çıkması lazım dedi 1285 çıktı 4 kat birden artıyor keseyi hafif gördük ama çoğul gebelik olabilir dedi ctesi daha net görürüz dedi