buketdeniz19 mrstokk Bende öyleydim adetime 4 gün kala awox ile çok silik çizgi görmüştüm inanamamıştım 😂😂
mrstokk buketdeniz19 tekrar test alıp yapmadan yine inanmayacağım bnde 🤣bugüne kadar doğruyu gösterip göstermeyeceği olur birde 🤣
Sudenzzz mrstokk hafif gölgelik gördüm bede bu testte ıkı gunde bir yenilemek gerekiyormuş koyulasırsa var demekmiş sanırım ıkı gun bekleyebilirsekk🥹
mrstokk Sudenzzz ben cuma test yapmaya başladım canım sabah Softec erken yaptım onda çıkınca öğleden sonra da miratech aldım negatif çıktı sonra belirtiler başlayınca bugün yine test alıp denemek istedim ilk 1-3 dk da çıktı sonra yok ben yanlış görüyorum falan dedim inanamadım çıkınca
mrstokk buketdeniz19 eczane açılışını yapacağım büyük ihtimalle zaten bıktılar beni sürekli görmekten 🤣🤣
Sudenzzz Bend internetten coklu aldım awox perşembe yaptım negatifti hiç bi cizgi görünmedi sonra bu gun uyanınca yaptım cizgi gördüm silik görünce tekrar yaptım ondada gördüm insallah vardır 3 sene olcak neredeyse
buketdeniz19 mrstokk ben her defasında 3,4 tane alıyordum utandığım için hep farklı eczanelere gidiyordum 😂😂
Sudenzzz mrstokk bir kere daha baska marka testte gormustum böle kan verdim cıkmadı o yuzden ıkı gun sonra tekrar yenilicem testi cıkarsa vermek istiyom canım
mrstokk Sudenzzz büyük ihtimalle var canım ama haklısın beklemek daha iyi ama awox yanılmaz olumsuz düşünme yine de
mrstokk Sudenzzz testte baya belli hani benimki gibi olsa ozaman benim gibi ikilemde olursun ama benim bile bembeyaz negatif olunca böyle çıktığında bile umut ediyorsun canım olumlu düşün olumlu olsun
mrstokk buketdeniz19 bende öyle yapıyorum bir kaç tane alıp geliyorum ama ufacık çizgi bile olsa o testler bitiyor hemen 🤣🤣🤣🤣