mrstokk aframoms13 ben de bu testin güvenilirliğine inanıyorum önceden varsa var yok sa yok net bir test cuma yaptığımda direk negatifi görünce. Bugün de bu çizgi hayali mi görüyorum dedim canım
mrstokk Alya05 inşallah canım 2 sene içinde 5 kimyasal kayıp yorucu oldu son 3 Ü yakın Aralıklar ile de olunca
mrstokk buketdeniz19 hemen çıktı bir iki dk da yinede inşallah test yanıltması değildir çok yoruldum artık
aframoms13 mrstokk o zaman henüz çok erken daha. 2 günde 1 test yapıp çizginin netleşmesini bekleyin bence beta artışı takip etmek daha stresli oluyor🥲 ben kızımı gecikmenin 5.gününde 1000 betayla öğrenmiştm
mrstokk minikmucizem26 normal olduğunu söylüyorlar sağlıksız yumurta yada sperm kaynaklı olduğunu müdahale edilmediğini vs bu tarz şeyler söylüyorlar 3-4 farklı kadın doğumcuya gittim eli boş döndüm her seferinde
mrstokk buketdeniz19 geçen ay ilk defa onu da yaptım o da çok silik çıkmıştı doğru gösterdi bende ama almam çok pahalıya satıyorlar 😂
mrstokk buketdeniz19 keşke burada da awox olsada direk onu alsak ama miratech de aynı awox gibi hiç kontrol kuruma-evap çizgisi çıkarmıyor bugün görünce hala inanasım gelmiyor çıktığına o kadar çıkarmıyor 😂
buketdeniz19 mrstokk Bende öyleydim adetime 4 gün kala awox ile çok silik çizgi görmüştüm inanamamıştım 😂😂
smgsmg59 mrstokk var gibi ama bana güven olmaz. Olmayan çizgileri bile görmüşlüğüm var zamanında😀 negatif test uzmanı olarak 😀