almila1723 kavalakurabiyesi ay evet eksik yazmışım 12 Mart🥰 Nasılsınız , heyecaan durumunuz nedir ilk gebelik mi
kavalakurabiyesi almila1723 Evet ilk gebelik resmen 10 gün kaldı doktor 12 mart diyince istiklal marşının kabül günü dedim yüzüme baktı güldü 😂
elaefem almila1723 Kız bebekler de erkek bebekler de sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah.😂Ama cidden bu sene erkek senesi
almila1723 kavalakurabiyesi ahhahahah hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰 ben 5 inde tekrar kontrole gideceğim sizi çağırdı mı? Anestezi görüşmesi saat fln belirlendi mi acaba. Benimde ilk gebelik
kavalakurabiyesi almila1723 2 günde 1 çağırdılar canım anestezi içinde kan verdim anestezi uzamnı sezeryan için onay verdi sonra kadın doğuma gittim onlarda gün verdi başka görüşmedim ameliyattan 1 gün önce öğlen yatışım olacakmış kağıtta yazıyor.
alpkerem26 Benim ikinci oglum olucak eltimin de oglu olucak iki tanidigim daha var onlarin da kizi olucak
kavalakurabiyesi almila1723 evet maleaef ya keşke sabahtan yatsaydım ama neden öyle dediler bilmiyorum da
Yasmin_34 elaefem benim erkek .ama çevremde 4 arkadaşım hamile 4 ününde bebegi kiz…hatta kendi bebegimjn cinsiyetinden şüphelendim bir an 😊
sarilale123 elaefem biz karşıklı iki komşu kız bekliyoruz, yan dairem erkek onun karşısı kız . Tr nin nufüsuna bizim kat destek oluyor. Yenidoğan katı gibi 😂😂