elaefem Kızlar kendimde dahil çevremdeki tüm hamilelerin bebekleri erkek,hiç kız olana denk gelmedim bu sene erkek senesi mi haydi anket yapalım 😂😂
ilaydaltan elaefem nasipse oğlum olucak. Komşumun da oğlu 😂 kendi memleketimdeki hamişlerin çoğu da erkek. Sadece 1 arkadaşımın kızı oldu. Sağlıkla gelsinler
burcinmat elaefem hu hafta oğlum olacağını öğrendim 😇 tüm belirtiler kız ken hemde 🤦🏻♀️🤣 olsn sağlıklı olsn da. Bu arada bence erkek senesi çevremde hamile olan herkesin bebisi erkek
elaefem burcinmat vallahi benimde öyle hiç kız duymamıştım ama ankete de şaşırdım %45 erkek ,%55 kız işaretlemişler şuan
almila1723 kavalakurabiyesi ay evet eksik yazmışım 12 Mart🥰 Nasılsınız , heyecaan durumunuz nedir ilk gebelik mi
burcinmat elaefem %51 olms artar o bence daha 🤣🤣 amannnn sağlıcakla gelsin tüm bebisler ve tüm annelere kolay hamilelik geçirsin 🙏🙏🙏
betulkndll elaefem erkek senesi büyük ihtimalle benimde erkekmiş dün öğrendim. 2024 de de doğum yaptım o senede erkek senesiydi. iki oğlanla yola devam.