serifeozdmr305gmailcom ebru2853 bende öyleyim yani kullananlarda herhangibir şikayet yok sizin fikrinizi almak istedim sakıncası da yok galiba
ebru2853 serifeozdmr305gmailcom doktoruma özellikle sordum doğuma kadar kullanabilir miyim diye bir sorun olmaz dedi hatta iki kutu yazdırdım doğuma kadar akşamları bir tane içiyorum. Zofer bende hiç işe yaramadı
serifeozdmr305gmailcom bmkl zoferi kullanmadım hiç zaten prilami kullanmaya korkan ben ona hiç cesaret edemedim 😑 yani bir sakıncası yok diyorsunuz kullananlar olarak
bmkl serifeozdmr305gmailcom Ben bi zararını görmedim şahsen ama doktor size öyle demiş şimdi gebelik durumunuzu bilmediğim için kullanın da diyemem
powerpuffgirlss serifeozdmr305gmailcom canim biraz daha guclu ilaclar var dr soyle onlardan yazabiliyosa daha iyi
DilekEmirEliz serifeozdmr305gmailcom serifeozdmr305gmailcom inşallah☺️benim son bir ay ya da bir buçuk ay kaldı ama bu sefer de doğum nasıl olacak diye düşünmeye başladım😄az önce yine bir kutu prilamin sonuncusunu içerek yeni bir prilam rekoru kırdım bakalım doğuma kadar bu ilacı içeceğim gibi duruyor😂
eslemoms İlk hamileliğimde arkadaşım bana prilam önermişti kendisinde çok ise yaramıştı ama kullanmadım üstte kalsın