bmkl serifeozdmr305gmailcom Prilam düzenli kullanımda işe yarıyor gece uyumadan önce iki tane içiyorum. Benim kusmam olmadı şükür ama aşırı mide bulantım oluyordu hafifletti
powerpuffgirlss serifeozdmr305gmailcom gece yatmadan iki tane ic eger sabah cok kotu olursan yemek yedikten hemen sonra bi tane daha ic canim bide cok uzun sure ac kalma
sirius8 serifeozdmr305gmailcom akşam yatmadan 2 tane içiyordum 20 haftaya kadar devam ettim . Atmadığım günler akşama kadar istifra ediyordum attığım günler hiç bişeyim yoktu. Çok faydasını gördüm , Allah çıkarandan razı olsun valla
serifeozdmr305gmailcom bmkl Doktorum olabildiğince ilacı kullanmaya çalış bağımlılık yapıyor şeklinde söyledi bu konuda tereddüt ettim
serifeozdmr305gmailcom powerpuffgirlss Birsey yiyemiyorum ki zaten yedigimden de zevk almıyorum yedigimi içtiğimi aninda çıkarıyorum birgun 10 defa kustugumu biliyorum beni cok zorluyor bu süreç 😑
bmkl serifeozdmr305gmailcom Allah Allah ilk defa duydum daha çok b vitamini barındırıyor bu ilaç. Benim doktorum da tam tersi hiçbir sakıncası yok dedi ki araştırdığımda da bi zararını göremedim
DilekEmirEliz serifeozdmr305gmailcom Bir günde 25 defa kustuğumu biliyorum artık boğazım içten yaralanmıştı bir noktadan sonra sadece kan kusuyordum çok zor bir süreçti yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum☺️
powerpuffgirlss serifeozdmr305gmailcom canim biraz daha guclu ilaclar var dr soyle onlardan yazabiliyosa daha iyi
bmkl serifeozdmr305gmailcom 2 haftadır kullanıyorum. Bu ilacın içinde herhangi bağımlılık yapacak bi etken yok
serifeozdmr305gmailcom bmkl yani doktorum öyle söyleyince korktum ama kaç kere yatış yaptım hastaneye serum taktılar hastaneden çıkarken başka bir doktor yazmıştı ilacı kendi doktorum da kullanmamaya çalış diyor kafam karışmış durumda
serifeozdmr305gmailcom DilekEmirEliz Ay Allah yardımcınız olsun çok kötü gerçekten inşallah en kısa sürede geçer bu sürecimiz
DilekEmirEliz serifeozdmr305gmailcom 8 aylık hamileyim hala prilam kullanıyorum😂 bulantım hiç geçmedi ya benim sadece biraz hafifledi ama benim gibiler nadir genelde üç dört ay sonra hamişler rahatliyormuş bende de öyle olsaydi ne güzel olurdu
bmkl serifeozdmr305gmailcom Dediğim gibi ilk defa duydum belki gebeden gebeye değişiyordur bilemedim🤷🏼♀️
DilekEmirEliz serifeozdmr305gmailcom serifeozdmr305gmailcom inşallah☺️benim son bir ay ya da bir buçuk ay kaldı ama bu sefer de doğum nasıl olacak diye düşünmeye başladım😄az önce yine bir kutu prilamin sonuncusunu içerek yeni bir prilam rekoru kırdım bakalım doğuma kadar bu ilacı içeceğim gibi duruyor😂
serifeozdmr305gmailcom bmkl onun yanında zofer de yazmıştı bir doktor öyle söylerken birinin öyle demesi çok farklı 😑
ebru2853 Bende 31 haftalığım hala gece yatmadan 1 tane içiyorum içmediğim zaman bulantım oluyor ilk 6 ay iki tane 4 tane içtiğim bile oldu geçirmiyordu kusuyordum sürekli şuan kusmam durdu ama içmeyince bulantı oluyor
serifeozdmr305gmailcom ebru2853 bende öyleyim yani kullananlarda herhangibir şikayet yok sizin fikrinizi almak istedim sakıncası da yok galiba
serifeozdmr305gmailcom bmkl zoferi kullanmadım hiç zaten prilami kullanmaya korkan ben ona hiç cesaret edemedim 😑 yani bir sakıncası yok diyorsunuz kullananlar olarak