1ogrencianne kartanesi___ benim de 40 güne kadar öyle oldu bitti sonra geri başladı. Normal bence. 40. gününüzü takip edin devam edecek mi acaba benim bir de 40’ım çıktıktan sonra 6 gün durdu sonra adet olur gibi 1 hafta daha kanamam olmuştu.
myangelson kartanesi___ normal sayılıyor genelde. Böyle lohusa kanaması ara ara bitip basliyor. Bende de öyle olmustu. Miktarı artarsa adet de olabilir bu arada
1ogrencianne kartanesi___ onu bilmiyorum işte ama bi 6 gün sonra yeniden 1 hafta kanamam olmuştu. 3 ay olmamıştım sonra adet olmaya başladım şükür 😂
myangelson kartanesi___ rica ederim canım. Benim iki doğumda da öyle oldu ilkinde hatta 40 çıkmasına yakın yine başladı hafif kanama lekelenmeyle 45 günde bitti duş aldım ertesi gün adet oldum 😅 doktora sormuştum adettir demişti. tam 1 ay sonra da yine aynı tarihte oldum.
cicek123s Çok normal 40 nız çıkana kadar düzensiz ara ara kanamalar olur . 40 tan sonra da adet gibi olur 2-3 ay sonra düzene girer telaş yapmayın☺️
kartanesi___ cicek123s yaklaşık 20 gündür sarı akıntı şeklinde devam ettiği için kanı görünce korktum çok teşekkür ederim 🥰
kartanesi___ myangelson yaaa ay bakalım benimki nasıl olacak ama nedense ben hemen adet göreceğim gibi hissediyorum 😂
Havin49_ kartanesi___ yani önceden hiç gittin mi 15. Gün fln bana doktor 40-45 güne kadar lekelenme nırmal dedi 40. Gün regl oldum 47. Gün gidicem bana da 45 den sonra gel demişti zaten
kartanesi___ Havin49_ yok ben doğumdan sonra hiç gitmedim 😭doktorum gel demişti ama biz görev yaptığımız yere döndüğümüz için gidemedim 40. gün gideceğim inşallah
mafas kartanesi___ Normal canm benimde öyle olmuştu 10 gün az kanama sonra bitti . Ama 40 gün olana kadar az az geldi