Candannss Adkut ayy bende öyleydim canım benim 7 nci gün desin bitmiyo sanki deme hep aynı gundeymissin gibi seni en iyi ben anlıyorum yaa 11nci günüm zor duruyorum evde iğnenin gününü bekliyorum meraktan çatlıyorum resmen geçmiyor resmen günler 😫😫😫😫😫😫😫
Candannss Agirmas 15 günün sonunda normal testten mı aldın yoksa erken tespit yapan testlerdenmi ? Bide sabah ilk idrarınlamı yaptın testi?🐶
Candannss Adkut deneme Hayal kirikligi olur yanlis sonuc alirsin en AZ 12 gun bak ilacin etkisiyle cift çizgi cikar sonra hamile olmadigini falan öğrenir sen bosuna umutlandigin için daha çok uzulursun 🤷♀️
Adkut Candannss olabilir canım. Yazılanları okuyunca adetten 2-3 gün önce test yapıp negatif çıkıp adet zamanı pozitif çıkanlar yazmıştı. Moralini bozma.
Candannss Adkut valla canım butun belirtileri de yasiyordum umudum çok kirildi keșke yapmasaydimm 😭😭😭
Adkut Candannss 3,5 senedir evliyiz ama 2 sene olacak haziranda korunmamız. Yani 2 senedir istiyoruz olmuyor. Eşim geçen Haziran varikosel ameliyatı oldu.
Agirmas Candannss umudunu kesme hiç demekki biraz daha zamanın var. İnsan yıkılıyor ama moralin yüksek beklentin az olunca hamile kalma olasılığı artıyor. Allah hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah hayırlı evlatlar 🤲🏻