Candannss Adkut Bende 9 martta oldum canım catlatma ignemi senden 3 gun once olmusum belirti hissediyomusun sende kasiklarda hafif batma sık idrara çıkma goguslerde hafif hassasiyet bide yediklerin bogazı a geliyormu bende bunlar oluyor??
Brcrtny Adkut çatlatma iğnesini vurulduktan kaç saat içinde ilişkiye girilmesi gerekiyor ? Bende kullanmayı düşünüyorum klomen doktorumla görüşüp ama eşim yurt dışına gidip geliyor işi gereği denk getiremiyoruz yumurtlama tarihlerini 😬
Adkut Candannss yani dediklerinizden sadece Boğaz olayı gerçekleşmiyor. 😀 evet diğerleri var. İlacın yan etkisi mi Bunlar? Ne zaman test yapacaksınız?
Candannss Adkut aaa bilmiyorum ki insallah haamileliktir ya ovitrelle ignesini mi vurdular sizede dur Ben yan etkilerini arastiriyim bakiyim 👍🌺
Fatmaysf Kızlarhemen test yapmayın iğneye bağlı olarak test sonucu pozitif çıkıyor hayal kırıklığına uğramayın
Ayguns Ben 19 gün sonra yapmıştım kendimi üzmemek için. Zaten ilk 15 gün yapılmaması lazım. Ben yine de iğnenin etkisi geçince değil adetimin gelmemesini kontrol ettim de yaptım. Kendinizi beklentiye sokmayın rahat olun. Bazı belirtiler psikolojik oluyor. Zamanınızı bekleyin
Ayguns Adkut ama kendinizi rahat bırakın stres bizlere zarar maalesef. Hiçbir şey düşünmeyin zaten günler su gibi geçiyor. İnşallah faydasını görürsünüz ve bebeğinize kavuşursunuz..
NeverTooLate Adkut bence erken 13 gün dolsun öyle test yapın çünkü çatlatma iğnesinde zaten beta HCG hormonu var yani iğnenin etkisi geçmeden yaparsanız hamilelik oluşmadıysa bile test pozitif gösterebilir
Duyguuumm Arkadaşlar bir sorum olucak ben az önce dr dan geldim bugün iğne vurulucaksın dedi bide çatlatma iğnesi verdi onu ne zaman yapacağını biz sana söyleyeceğiz dediler bugün ki vurulacağım iğne ne için bilginiz var mı