hizlivecocuku eed21 36 da 2950 ydi 39 da 3700 dediler 3 haftada 750 gram almış bu hafta da 250 geam alırsa 4 kg olacak
eed21 hizlivecocuku Sağlıkla büyüsün benimkide 36+5 de 3350 gramdı yakında kontrolüm var korkuyorum çok almışsa diye hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da
bbusra00 Hiypatyaa hayitli olsun saglicakla buyutun inşallah normal doğum mu ilk doğum mu nasıldı kolay oldumu
Hiypatyaa bbusra00 ikinci doğumum normal dogumdu bı takım aksilikler oldu doğum öncesi sizi strese sokmak istemem anlatarak 💓 ama şuan bende bebeğimde çok iyiyiz çok şükür sizde sağlıcakla kucağına alın inşallah 🌹
kirr 39 olduk bizde de hala tık yok yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek artık doğsun istiyorum 😂
rabiadumanb arslanylmz 39+4 üm bugün akşam üstü adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu sadece doğurucam zannettim ama yok yine olmadı 😂
Hiypatyaa bbusra00 bebeğim pelvikte takıldı baş gelişti fakat başını kanala yanlış yerleştirmiş çenesini göğsünü dayadığı için hem ben zorlandım hem bebeğim çıkarken çok zorlandı . Onun dışında sancı öncesi suyum geldi 🥲
Nfs_bebe_ Bende 39+4 teyim ara ara akıntımla beraber kan görüyorum 38.haftadan beri onun dışında sancı yaşamadım hiç