hghg arslanylmz bizde 39+2 olduk yürüyüş pilates hurma her şeyi yapıyorum ama tık yok sadece arada düzensiz kasılmam oluyor biraz o kadar
nursahnursoyy arslanylmz Bizde bugün 39 haftalık olduk ama ne gelen var ne giden 🫢 düzensiz gelen kasılmalar ve bel ağrısı dışında bir şey yok şuanlık 💁🏻♀️ bu sabırsız bekleyişin stresi yormuyor değil🥹
arslanylmz hghg al bendede o kadar evde yapmadıgım hareket vs spor kalmadı benımde arada duzensız dengesiz kasılmalar var nasıl doğucak bu bebeler 🤣
sabiyana__ hghg benim de bu şekilde ilk kızım 39+1de gelmişti ikinciye hamileyim hiç bir belirti yok çok sıkıldım beklemekten 🥹🥹
hghg sabiyana__ hareket de ediyorum pilates de yapıyorum hurma da yiyorum ama yok olmuyor daha ne yapacağım bilmiyorum 😂
Hiypatyaa arslanylmz 39+1 olduk hiç belirti yok resmen çok sıkıldım beklemekten doğsa da kavuşsak her gece acaba bu gece o gece mi diyorum ama yok yani sjsbsb
eed21 arslanylmz @hghg @sinemd356_ @Hiypatyaa @tgbcl Bir sorum olavaktı bebeğiniz son haftalarda çok kilo aldı mı? Benim bebeğim iri gidiyor 37+4 üz de korkuyorum çok fazla alacak diye
hghg eed21 38 e kadar 150 200 gram alıyordu haftada 39 da gittiğimde 90 gram falan almıştı doktorum da artık olgunlaştı dedi yani son haftalarda çok almıyor sanırım
hizlivecocuku eed21 36 da 2950 ydi 39 da 3700 dediler 3 haftada 750 gram almış bu hafta da 250 geam alırsa 4 kg olacak
angelmother arslanylmz Kaçıncı gebelik benim ilk 38.5 de geldi tam 9 aylık diğeri 40+5 az daha suni olacaktı ama çok şükür geldi bu arada ikisi de erkek