buketdeniz19 cicekligunler2332 35 yaş üstü ikili de riskli çıkıyor ama ben 29 yaşındayım doktorum ikili yaptır dedi ben fetal yaptırdım bir daha hiç bir teste girmek için uğraşmak istemiyordum çünkü evet cinsiyetini öğrendik doktora söylediler raporda yazmıyor çünkü bizede söyleyeceklerdi istemedik cinsiyet partisi yaptım çünkü
cicekligunler2332 buketdeniz19 ne güzel cinsiyeti ne maşallah 😍allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah🫶🏻🤲🏻
gulcoo09 Ben 33 yaşındayım direk NIFT testi yaptırdım Allaha şükür hic bir problem cikmadi şuan 31. Haftadayim sonuçlar negatif. İçin hangisinde rahat olacaksa onu yaptir bence
Snowel cicekligunler2332 doktorlar prim alıyor kaç kişi yaptırırsa kar onlara.o yüzden herkese yaptırın diyorlar
cicekligunler2332 Snowel evet ne isteseler yaptık ve bayağı para gidiyor çünkü pahalı kesinlikle temiz çıkacağına inanıyorum boş boşuna para vermiş olacağım belki ama içim rahat etmiş olacak o da var , Yapacağız bir daha devlete başlayacağım
yagiz_didem cicekligunler2332 ben yaptırdım Dr tarama testlerınının sonuçları kWsın doğru çıkmadığını soledı Fetal DNA kesın %99 doğru dedı bede ılk gebelıgımde yanlış çıkan sonuçlar yüzünden 9 ay boşa strese gırdım hamılelıgım zehır olmuştu ıkıncıye dırek Fetal dna yaptırdım
yagiz_didem cicekligunler2332 taramalar da yasa bakıyor 36 yaşındayım ben ama Fetal DNA kesın sonuç verıyor ve Cınsıyetı ogrenıyosun
yigitinannesi34 aslanbarlasss benim düşüncem takriben 100 Euro civarı prim alıyorlar bu testlerden, anneleri korkutup boşuna da bu testlere yönlendiriyorlarsa aldıkları para da helal değildir
cicekligunler2332 yigitinannesi34 mecbur da yapıyoruz içimiz rahat etsin diye yaptıracagız ve eminim temizde çıkacaktır inşallahta öyledir başka test yaptırmayacagım karından sıvı alma gibi dediğin gibi sırf para kazanmak içinse haram olsun :/
aselimdurum cicekligunler2332 bence önce ikili test yaptırıp onun sonucu riskli gelirse fetal yapılabilirdi çünkü daha yaşın genç doktorlar bazen sorumluluk almamak icin direkt fetal öneriyor ama ucuz birşey değil riskli bir durum görülse amenna ama herşey yolundayken çokta gerekli değil diye düşünüyorum
cicekligunler2332 aselimdurum bize direk uğraşmayın dedi onlar yanıltır dedi acaba orda sorun çıkmicagını biliyordu da para tuzagına çekmek içinmi
aselimdurum cicekligunler2332 ben 35 yaşındayım yaş riskim çıktı buna rağmen doktorum sakın endişelenme 30tan sonra bütün kadınlara bu yaş riskini veriyor dedi yine fetal diye diretmedi benim de içim rahat açıkçası o yüzden direkt fetale yönlendiren doktorları anlamıyorum birde dediğim gibi ucuz birşey de değil yani