vanilya_kokusu_ aprilbaby stres yapma daha çok artıyor benimde aynı riskli diye korkuyorum çok şükür 36 olacak yarın
aprilbaby vanilya_kokusu_ her yeni haftaya girişte farklı ağrılar geliyor alışacağım derken az kaldı ☺️
aprilbaby busra34__ her şey yıkandı ütülendi ama daha yerleştirmedim valiz düzenleyici aldım onlara yerleştireceğim sen ne durumdasın😅
busra34__ aprilbaby bende dolap aldım gelmesini bekliyorum bir kaç güne gelcek inşallah o gelene kadar da yıkamayı düşünüyorum bakalım🥲
vanilya_kokusu_ aprilbaby az kaldı az sabredrlim benim nasip olursa 18 mart bebeğimi kucağıma alacam 🥹
busra34__ aprilbaby evet öyle yapıcam hareketsiz kaldık valla yıkasam koycak yer yok ya dolabı o yüzden bekliyorm biraz da
peroksizom Bu ara bana da bacak ağrısı güncellemesi geldi Bi anda sancı gibi sağ bacağım ile kasıklarım arasına bi ağrı geliyo sonra geçiyo
aprilbaby busra34__ canım parol rahatlattı çok şükür dinlendim dünde bolca yürümek yaramıyor bana sen nasılsın
peroksizom aprilbaby çok geçmiş olsun ikimize de Ban doktor magnezyum da vermiyor o yüzden bi şey de yapamadım soda felan içiyorum
busra34__ aprilbaby geçmiş inşallah tekrarlamaz fazla yürüme bu arada günlük 30 dk demişti doktorum bana benim de gece kasıklarıma çok ağrı girdi ya uyuyamadım resmen sersem gibiyim 🤕 regl sancısı gibi😢 biraz da baskı hissettim ssncılar giderek artıyor gibi😔