meryys Kızlar ovulasyon da 26sinda pik gördüm sanırım o gün kasık ağrimda vardı ertesi gün hemen siliklesti bu normal mi birde cidden pik olmuş mu bir bakar mısınız? 20,22,24,26,28 iliski oldu
Alone meryys 26 sı pik olmuş sonrasında silikleşir zaten normali budur. Ben pik görünce 3 gün ilişki yaşıyorum tutuyor (ovülasyon takibi yapmadan hamile kalamıyorum denk gelmiyor sanırım). İnş sizinde tutar hakkınızda hayırlısı olsun
meryys Deletedmom_878 Sanırım öyle biraz rahatlayalim salalim 🥹🥹 yapay zekaya göre de her kadında o koyuluk aynı olmaz, eğer yükselip sonra siliklesti ise yumurtlamanin olduğunu gösteriyor dedi 😅 resmen kankam oldu şu yapay zekalar
Alone Deletedmom_878 tam böyle senin 26 sındaki gibi koyu renk gördüğüm gün ile birlikte 3 gün ilişki yaşıyoruz cnm. 3 gebeliğimi de öyle hamile kalabildim
Deletedmom_878 meryys hahahaahh off bende aynı. daha pik olacak derken piki kaçırdım çatlamayı değerlendirdim inşallah tutar yaaa
Deletedmom_878 meryys 13 ama biraz gecikiyor senin dpo kaç benim bugün 1 oldu yaklaşık aynı günlerimiz baktım
meryys Deletedmom_878 Benimde 13 evde sürü ile test var yapmayacağım diyorum ama bayramdan önce öğrenirsem kan sulandirici için doktora gitmem lazım dpo 2 sanırım 😅 ya düzenim şaştı benim normalde 28 günde oluyordum akintidan yumurtalamayi anlardım sonra ekimde 2. Kürtajı oldum hersey değişti ocakta da hsg çektirdim 33,30,32, 25 günde bir oldum adet
Deletedmom_878 meryys bende en son stresten 36 günde oldum normalde 30 31 32 gündeydi doktor normal dedi bişey yok dedi kist varmış işte bide
Deletedmom_878 meryys hahahahah benim testim yok olsa duramazdım sanırım bekleyelim 3 4 gün kalana kadar inşallah bayram şekeri olur miniklerimiz
Deletedmom_878 meryys evet aşırı hemde işte pik olayına takılmıştım en son senin testi de görünce normalmiş diye düşündüm açıkçası sen kaç yaşındasın 3. Mü olacak bu benimde bir düşüğüm birde kızım var