birumut_ Kızlar sorum başlıkta kimyasalın hemen peşine kanama görmeden gebe kalan var mı ? İlk kimyasalım dan 6 ay sonra gebe kaldım oda kimyasal oldu bir 6 ay daha mı bekleyeceğim
eylusce birumut_ 6 ay beklenecek diye bir kaide yok ama hemen peşine de olmalı diye bir şey yok. Nasipte varsa olur. Benim de ilk kimyasaldan sonra 5-6 ay sonra tekrar kimyasal oldu ikisi de ilaç tedavisiyle olmuştu ama sağlıklı gebelik elde edemedim maalesef
birumut_ eylusce işte bu çok korkutuyor ya zaten 1 senedir deniyorum psikolojikmen çökmüşüm kimyasallar da tuzu biberi oluyor 1 hafta seviniyorum peşine kimyasal oluyor sevincim boğazımda kalıyor
birumut_ yaseminis evet ya o yüzden sordum hep okudum adet görmeden peşine hemen hamile kaldım diyeni
Deletedmom_878 birumut_ knk deme öyle beraber başladık yine sen hamile kaldın bak ben stresten kendi kendimi yiyorum pik yok kist çıktı bir ay gebelik olmayacak diğer ay yumurtam belki tam büyümeden pik olmadan çatlıyor bir sürü şey Of of
minikbirsurpriz birumut_ ben ilk cocugumda kimyasaldir sonra regl olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim hatta günümü şasırdigim için aklıma geldi adetim ne zaman olması gerekiyor diye hesaplayıp sonra test yapmıştım 7 haftalık olmuştu bile
Deletedmom_878 birumut_ knk sen kendi piklerine baksana diğerinden koyu hep ben asla diğeri böyle koyuluk görmüyorum görsem neden görmedim deyim
birumut_ eylusce evet çok kötü bişey korkuyorum geçenkinde de kızlara dedim kimyasal olacak hissediyorum diye
birumut_ Deletedmom_878 Aşko ben ilkkez bu kadar koyu gördüm normalde 1 günden az sürüyordu koyuluk bu sefer 2 gün sürdü
birumut_ rvsss keşke hemen peşine kalabilsek değil mi Rabbim bana da nasip etsin inşallah hayırlı olsun sanada
Deletedmom_878 birumut_ hayır süresi değil böyle koyuluk görmüyorum pike yakın oluyor tam daha koyu olacak derken çatlıyor onu demek istiyorum