Hkrtbg Sabah korkunç bir baş dönmesiyle uyandım. 16. Haftadayim şuan Acile gittim, vertigo olabilir dedi Pazartesi gününe kaldı. Başına böyle bişey gelen var mı acaba Uzanırken sağa sola dönemiyorum çok kötü dönüyor başım
pablola Hkrtbg vertigo hastayım senelerdir ilaç kullanıyorum o ataklar tek gün ile sınırlı değil eğer bi anlık olup geçtiyse farklı bişeydir 3 gün sallantıları devam ediyor çünkü
queenanne1 Hkrtbg off ablamdada var nadirende olsa bazen böye bir geliyor bikaç gün sürüyor kafasını kaldıramıyor kız. bazende hemen geçiyor çok incelendi sebebi bulunmadı
auroraa92 Manevrasız geçmez. Bende vertigo oldum 16 haftamda. 2 hafta sürdü tekrarladı. Kbb manevra yaptı. Manevra olmadan kafamı yastığa koyamıyordum.
Hkrtbg auroraa92 çok teşekkür ederim cevap için Geçti mi sonra peki Kalıcı olmasından çok korkuyorum. Berbat bişey ya. Hareket edemiyorum resmen
auroraa92 Hkrtbg 3 haftadır tekrarlamadı ama çift yastıkta ve koltukta uyuyorum kendi yatağıma geçemiyorum korkudan
Hkrtbg auroraa92 yaa 😓😓 aniden başladı hiç biseyim yoktu. Şuan sabahki gibi şiddetli değil ama hala kafamı sağa sola çeviremiyorum
Hkrtbg pablola sabah çok siddetliydi. Sonrasında gün boyu sağa sola yatınca dönmeye devam etti. Şiddetli değil ama devam ediyor. Allah’ım bu neydi böyle durduk yere ya 😓
pablola Hkrtbg maalesef çok zor bi rahatsızlık yatarken merdiven inerken yokuş çıkarken çok zorluyor 😔 çok geçmiş olsun umarım kalıcı bişey değildir 🙏🏻
Hkrtbg pablola çok geçmiş olsun size de 😓 Bendeki şöyle, ayakta ya da hareket halinde bir sorun yok. Sadece uzandigimda sağa ya da sola dönersem başım dönmeye başlıyor. Vücudum kontrolümden çıkmış gibi hissettiriyor o kadar moralim bozukki. Tüm gün ne yaşadım ben böyle anlamadım 😓