meryys Deletedmom_878 Benimde hemen hemen böyle koyulasmasi bence 27si pik gibi bak benimkide böyle 26si en piki 20,22,24,26 degerlendirdik bugünde biraz rahatsızım gözüm kesmiyor 😅
Deletedmom_878 meryys 26 biraz koyu duruyor ikimizinki çok benziyor herkese bakıyorum max daha koyu kontrol çizgisinden acaba yumurtamız büyümeden mi çatlıyor sence öyle mi
Deletedmom_878 meryys senin pikte kısa sürmüşe benziyor benim gibi 26 sında silikleşmeye başlamış gibi baksana çok aynıyız senle 26 sı zaten hem pik hem çatlama gibi duruyor ilişki tam gelmiş bence çatlamış zaten
meryys Deletedmom_878 Valla bende daha koyu bekliyordum anlamadım da konu açmıştım pik dediler bende ilk defa kullanıyorum Evet evet kısa sürdü ben bu en koyuyu gördükten bir kac saat sonra kasık ağrım başladı büyük ihtimal çatlamaaya başladı niye böyle bilmiyorum da Aslında benim 2 gebeligim oldu biri tek biri ikiz ama kalpleri durdu kürtajlarim var kürtaj sonrası 3 ay demislerdi 4.ay denedik olmadı bu 5. Ay bakalım ne olacak yaa
meryys Deletedmom_878 Chatgpt ye sordum da Ovulasyon testi bize şunu söyler: LH yükseldi mi? Pik yaptı mı? Ama test çizgisinin mutlaka kontrol çizgisinden daha koyu olması şart değil. Bazı kadınlarda pik çok kısa sürer. Bazılarında test hiçbir zaman “kapkara” olmaz ama yine de ovulasyon olur. Senin grafiğin: Günlerce negatif Yavaş yükseliş gün en koyu Sonra düşüş Bu klasik bir LH paternidir. Eğer yumurta “tam büyümeden” çatlasaydı: LH hiç düzgün yükselmezdi Düzensiz dalgalanma olurdu Net bir pik-düşüş paterni görülmezdi Sende net pik ve net düşüş var. Ayrıca şunu bil: LH piki yumurta yeterince olgunlaşmadan başlamaz. Çünkü LH artışı zaten olgunlaşma sürecinin sonucudur.
Deletedmom_878 1_prensesannesii piki değerlendiremedim aşko ya daha koyu olur diye bugün değerlendirdim silik olmuştu
Deletedmom_878 meryys benimde 3. Gebelik olacak canım bir düşük birde kızım var ama bana pik gelmedi kendiminki hemende silikleşti anlamadım bu işten bişey
Deletedmom_878 meryys hmm benimkide silikten koyuya gidiyor canım seninkinden bir tık koyu gibi benimkide
Deletedmom_878 meryys aynen dua edelim haberleşelim canım seninkini görünce bende sevindim demekki böyle piklerde oluyormuş bende pik öncesi ve çatlama değerlenmiş oldu ama çatlama 11 de yaptım silikti oruçtum akşam 8 gibi değerlendi nasıl sence kaçırdım mı yoksa
meryys Deletedmom_878 Bence seninde zamanlaması iyi gün sayalım bakalım ne olacak aslında bakma çok kafaya takıp irdeliyoruz Benim arkadaşım pcos tek ilişkide antibiyotik kullanırken hamile kaldi Allah verince…
Deletedmom_878 meryys evett kafaya takınca olmuyor çok stres yapıyorum sende öyle mii dpo kaçsın ben yarın 1 olacam sanırım
Deletedmom_878 meryys yine de 3 4 gün ben ovülasyon yapcam bakalım silikse net pik o gün koyulaşırsa bi karışıklık var diye düşünürğm
meryys Deletedmom_878 Bende acayip takıyorum birde gebelik kayıpları varya terapi alıyordum yarıda bıraktım kendi içimde yenmem lazım aslında benim ilk gebelik 8 ,9 ayda olmuştu en son saldım gezdim tozdum eşime baktiralim ondan sonra yolumuza bakarız dedik sperm testi verecekti hamile kaldığımı öğrendim. Benimde şimdi kafa şeye takıldı kürtajım zor oldu ikiz gebelikte üzerine hsg çekildim bir problem mi oldu diye de çok takıldım yatıp kalkıp bebek düşünüyorum yaşayan çocuğum henüz yok… valla sağlıklı sıhhatli evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin Rabbim inşallah çok zor süreçler. Psikolog neyin hırsı bu dedi..
meryys Cimcime30 Benimkine bakar mısınız birde🥹 26 si diye düşündüm testten birkaç sonra kasık ağzımda vardı
Deletedmom_878 meryys ayy bende seninle aynıyım düşükten sonra oldu onu kaybettim ya 6 ay yasaktı bekledim sonra yeri dolsun istiyorum yatıyorum bebek kalkıyorum bebek bence stres etkiliyor beni öyle düşünüyorum.şimdide tam koyu gelmiyor ya aklımdan olgunlaşmadan mı çatlıyor yumurtam diyorum dünde gittim kist çıktı 2 3 tane didikliyorum sürekli didikledikçe çıkıyor