Deletedmom_878 Kızlar iki aydır ovülasyon kullanıyorum tam pik olmadan çatlıyor hiç bişey anlamıyorum bilenler var mı? Fotoğrafını atabilirim
aybuk6 Deletedmom_878 canım benimki de öyleydi Pcos olduğum için ama 2. Denememizde hamile kaldım sende mi Pcos un
Deletedmom_878 aybuk6 canım pcos değilim ama hormon testi vermedim hiç doktora dedim yapmadı.1 yıl geçmesi gerekiyormuş daha çok yeniymiş nasıl hamile kaldınız
aybuk6 Deletedmom_878 canım ben hamile kalmak için rutin bi kontrole gittim bu 2. Gebeliğim zaten ilkinde böyle bişey yoktu . Gittiğimde Pcos başlangıcı veya orta düzey olabilir dedi doktorum pcoslulae için bi folik asit varmış onu kullandım daha sonra o ay zaten hamile kalamadım adetin 2. Günü hormon testi verdim sonuçlarım temizdi bi de o ay çok çok kafama taktım neden ben Pcos oldum diye, 2. Ay spora başladım sağlıklı beslenmeye başladım hiç takmadım olursa olur dedim ki o ay hamile kalmışım
aybuk6 Deletedmom_878 27 sinde sen pili görmüşsün benim ki bu kadar koyu bile değildi o günü değerlendirememiştim ondan önceki günü değerlendirmiştim Allah’a şükğr hamileyim benimkileri atayım bi bakın
meryys Deletedmom_878 Benimde hemen hemen böyle koyulasmasi bence 27si pik gibi bak benimkide böyle 26si en piki 20,22,24,26 degerlendirdik bugünde biraz rahatsızım gözüm kesmiyor 😅
Deletedmom_878 aybuk6 sanki değil gibi geldi bana bende piki değerlendiremedim ondan öncesi ve bugünü değerlendirdim olur mu sence
Deletedmom_878 aybuk6 oruç olduğum için çatlamayı çok geç değerlendirdik yumurtlama bitmiş midir diye stres oldum
aybuk6 Deletedmom_878 inşalla olmuştur cnm benimki öyle oldu ilişkiden 3 ,4 gün sonra pembemsi bi kan gelir gibi oldu dedim bu yerleşme kanaması tutmuş yani
Deletedmom_878 aybuk6 anladım canım benimde adetim 2 3 4 gün oynuyor doktora gittim normal dedi öyle çok bi kıllanmam yok ama geçen ay lh hormonum hep yüksekti testte silik görmedim bu ayda sanki pik gelmeyince acaba mı dedim kist varmış bide yumurtalığımda
aybuk6 Deletedmom_878 evet canım bundan önce ki günü ve bundan 3 gün sonrasını 2 gün üst üste değerlendirdim
Deletedmom_878 aybuk6 bu dünkü testti canım bende bundan öncesini ve bugünü değerlendirdim ama çatlama olunca oruç tuttuğum için geç kaldı streslendim bende yumurtlama bitmiştir diye çok taktım kafama atamıyorum ya