sonumudum benimde sebepsiz açıklanamayan diye geçiyordu ekstra bi çocuğu olmaz yazısına gerek yok devlette 2 igneli olumsuz aşılaman varsa tüp bebek raporu hakkın otomatik doguyor devlette yaptırmak mantıklı gelmedi bana hem evrak git gel yıpratıcı aşılamada bile yıprandım tüp bebegede para ödüyorsunuz devlete yine ücretsizde degil tabi daha ucuz ama 2 güne 1 kontrol vs bide sürü gibi insanlara sürü muamelesi özellerde çok pahalıydı 300 bini buluyordur kesin şimdi bende veremezdim uzun arastırmalarım sonucu raporum geçen özel bi yer bulmalıyım diye gop hastanesi murat keskini buldum 1 saatte heyet raporumu onlar cıkardı sadece devlette 2 kez aşılama olduguma dair imzalı yazı istediler e devletten evrakları cıkardım eski testlerimi götürdüm tekrar bisey istemedi zaten aşılamada hepsini yaptırmıstık 2025 yılında raporlu 57.500 ödedim hastaneye şuan zam geldi sanırım 77.500 olmuş aklınızda olsun burası bir arastırın özel hastane sonucta işiniz hızlı görülür karşı diye gözünüz korkmasın sürekli cagırmıyor.Doktorda baya bilgili deneyimli ciddi ama bu yakadada illaki vardır rapor gecen özel üniversite hastaneleri tek tek arastırmanız lazım