1melekannesi3858 adetaben valla doktor problemm yok diyo adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece korkma diyo ağrı olmadiyi sürece dio ama ben endişeleniyorum hep ya
adetaben benim iki hamileliğimde de oldu, kiminde böyle oluyor. içinizi ferah tutun, çok takip etmeyin, kafa yormayın, progestan alın dinlenin, geçiyor bebek tutununca ve vücut alışınca gebeliğe.
clementine16 1melekannesi3858 progestan verdi mi benim de doktorum aynı şeyleri söyledi 10 günün sonunda gidip bi önlem almak lazım mı diyince peogestan vermişti ertesi gün kesilmişti kahverengi akıntı
1melekannesi3858 clementine16 progestan kullandığım halde geliyo doktorda yapacak bişey yok bebekte ve kesede problem yok diyo
adetaben 1melekannesi3858 hak veriyorum evhamınıza, çok geçmiş olsun. doktorlar korkulacak bir şey yok diyorsa doğrudur ama belirsizlik zor evet.
1melekannesi3858 adetaben he valla bu belirsizlik yoruyo zaten sağolun şükürler olsun yaşayan bı kızım var ama ikinciyi istiyoruz oda düşük oldu diye korkuyorum
busrabaskal 1melekannesi3858 4 ay boyunca adettim her rengi gördüm ped yetiştiremezdim. 11 haftalığım 2. Ye ara ara kanama kahverengi leke vs oluyor bazen ped dolar .bebek tutunmak isterse sağlıklı gebelikte tutunur.bazen bir lekede gider bazen kanlar fışkırır tutunur.
1melekannesi3858 busrabaskal aynısını benim annem de diyo her ay adet görmüş 9 ay boyunca birazda genetik mi aceba diyoruz bizde
aysegul_95_ Benimde aynı sizin dediğiniz gibi kahverengi mukusumdu bir lekelenme ve yaklaşık 10 gündür sürüyor bebekte birşey yok deniyor ama endişesi bile insanı yoruyor napacağız hiç bilmiyorum artık yatamıyorum da doktorda rapor ihtiyacın yok dedi böyle leke gele gele çalışıcaz sanırım tek derdim bebeğe birşey olmasında
aysegul_95_ 1melekannesi3858 Hemşireyim evet raporda vermedi doktorum 10 gündür devam ediyor iyi görünüyor eğer pazartesi çok kötü hissedersen yazarız dedi yavaş hareket et dedi ama bitsede bizde sakin sakin normal bir hamilelik geçirsek inşaallah sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız🙏🏻
1melekannesi3858 aysegul_95_ amin inşallah canım ya benimki bugün hiç olmadı şükürler olsun geçer inslalah ya
1melekannesi3858 aysegul_95_ tekrar gelmiş vallw bı bakiyorum gelmiyo bı bakiyorum geliyo seninkinin rengi nasıl benimki bej rengi
bsraM2 16+3 günlüğüm ilk günden beri lekelenme var fitil kulandım iğne kullandım gene geliyor hep acile gittim bi sey yok diyorlar ped dolurmadan agri olmadan korkulucak bi sey yok deniyor cuma günü randevu var bakalım
1melekannesi3858 bsraM2 ay bu lekenme den dolayı sürekli doktora gidiyorum görünce rahatlıyorum bu kaç gün sonra tekrar aynı oluyorum dediğin gibi rengi kırmızı olmadıgi sürece sıkıntı yok diyolar ped dolduracak kadar kanama kötü diyolar
bsraM2 1melekannesi3858 bana da aynısını diyorlar ki hic hareket etmeden yatsam bile aynısı oluyor kuzum onun icin bende saldım kaç kere acile gittik ped dolacak agri olucak deniyor
1melekannesi3858 bsraM2 he valla banada yatman gerekiyor dediler dediğin gibi onu da denedim yatsam da geliyo kalksam da geliyo yani ne yapalım artık bebeğim de var 2.5 yaşında kızım var illaki alt üstünü değiştiriyorum bezini değiştiriyorum mecbur oda ilgi istiyo