1melekannesi3858 Kızlar bugün tam 19 gün oldu kafayı yiyecem artık neden böyle oluyo anlam veremiyorum doktora gidiyorum problem yok aktif kanama yok kirmzii olmadığı sürece korkma diyolar ama benim leke 19 gun oldu olalı kafayı yiyecem artik ne olacak böyle bilmiyorum valla usg ye göre 7 hafta herhalde son adete bakarak 8 haftaligim bugün
deryabrs 1melekannesi3858 ay benim gibisin 2 günde bir doktora gidip beta için kan vermekten delik deşik oldu kollarım.. sürekli lekelenme geliyor bazen pembe bazen kırmızı bazen kahverengi.. doktor bir sorun görmüyor bebekte ve kesede ama leke durmuyor. Progestan kullanıyordum günde 1 tane fitil olarak şimdi günde 3 yaptı..
clementine16 1melekannesi3858 progestan verdi mi benim de doktorum aynı şeyleri söyledi 10 günün sonunda gidip bi önlem almak lazım mı diyince peogestan vermişti ertesi gün kesilmişti kahverengi akıntı
busrabaskal 1melekannesi3858 4 ay boyunca adettim her rengi gördüm ped yetiştiremezdim. 11 haftalığım 2. Ye ara ara kanama kahverengi leke vs oluyor bazen ped dolar .bebek tutunmak isterse sağlıklı gebelikte tutunur.bazen bir lekede gider bazen kanlar fışkırır tutunur.
1melekannesi3858 deryabrs valla anlam veremiyorum gerçekten bak benden beta almiyolar bebeğe ve keseye bakiyolar hep bende pazartesi tekrar gitmeyi düşünüyorum ama bana diyolar ki bu lekeler için neden geliyorsun problem yok kesede ve. Bebek etrafında kanama yok diyolar ama açık kahverengi mukuslu leke oluyo
deryabrs 1melekannesi3858 ay aynı durum işte benim. Diyorum ki düşük riskim mi var varsa söyleyin bileyim çok kanarsa sıkıntılı diyorlar ama yarın çok kanama olmayacağının garantisi var mı? Her leke gördüğümde acaba artacak mı diye kafayı yiyorum. Bende de bir sorun göremiyorlar :(
1melekannesi3858 deryabrs bend aynı progestan kullanıyorum yatacaksin dediler ama yat yat da olmuyo.biri üst biri yatmans gerek yok diyo
1melekannesi3858 deryabrs bende sadece bı kez kırmızı oldu 19 gündür onun harici hep kahverengi şükür ama adet kanı kadar kanama olmqz ise korkmayın diyolar ama bu lekede insanı korkutuyo
deryabrs 1melekannesi3858 ben yattım yine geldi o yüzden baktım çözüm değil ayaklandım hep yatıcaz mı yahu
1melekannesi3858 deryabrs evet bende baya yattım baktım dediğin gibi yine geliyo çözüm değil yatmak dedim Allaha bağlı rabbim neylerse güzel eyler Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah sağlıklı sihatli kucağımıza aliriz inşallah
adetaben korkmayın, bende de oldu 20 günü aştı 6 haftalıkken başladı 9 buçuk haftalık durdu. olabiliyor, doktorlar riskten bahsetmek zorunda ama çoğu lekelenme kötü sonuçlanmıyor.
1melekannesi3858 adetaben valla doktor problemm yok diyo adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece korkma diyo ağrı olmadiyi sürece dio ama ben endişeleniyorum hep ya