nuriyegcl Pişirin öyle koyun hem yemeğiniz hazır olur daha iyi olur 😂🤭 1 gün kalsa sorun olmaz da 2 gün oluyor bozulabilir riske atmayın bence
nyra parlaa923_ bence eti bi mühürleyip öyle kaldırın tuz vs atmadan yağsız yapışmaz tavada. Yani önceden yapıldığı belli olmaz diye düşünüyorum o yöntemle ama bi araştırın yine de
nyra merve0638 ben yıkıyorum ama tam da pişireceğim sırada. Mesela haşlama yapacaksam tencere içinde yıkayıp sonra suyunu koyup ocağa alıyorum bu şekilde sorun olur mu acaba. Sadece balığı yıkayıp soslayıp buzluk için hazırlarım diğerlerini tabii yıkamadan buzluğa kaldırıyorum yeni aldığımda, sonra pişireceğim esnada yıkıyorum
merve0638 nyra et balık özellikle tavukta yıkama işlemi güvenilir kabul edilmez bakteri yaydığı için canım. Yıkadığında bakteriler ölmez pişirdiğinde ölür, direkt yüksek sıcaklığa maruz kalıyor haşlamada, kızartmada, sotelemede ve bu yeterlidir
tahamommy parlaa923_ yerinizde olsam yarın sadece kavururdum gelcekleri günde sote yapacaksanız, soğanı biberi salçasını kavurur en son eti koyup biraz su eklerdim oldu bitti, yeni yemek oluyor öyle ısıtmak iyi olmaz bence
parlaa923_ 1cey pişirdim bugün Misafirlerim az önce aradı yarın gelmezsek olur mu dediler benim tepemin tasını attırmayın diye bir bağırdım 😂😂
duygumfoca parlaa923_ donmuş halde buzdolabının üst kısmına koyup çözülmesini beklerseniz ertesi gün yaparsanız sorun olmaz ama dışarda bekletip çözdürüp ertesi gün akşama bırakırsanz olmaz risk malesef☺️
parlaa923_ duygumfoca dışarda beklettim ama balkona koydum balkon buz gibi Bugün pişirirdim yarın da misafirim gelicek inşallah