aysgl330633 kurkmantosuzmadonna yok 3 numaraya geç sorun çözülüyor ben öyle yaptım elimde kalanları da gündüz kullandım
kurkmantosuzmadonna aysgl330633 benim bebeğim 1 yaşında canım. 5 numara kullanıyorum. Hem 5 hem 6 da taşma yaptı. Gündüzde sorun yok çok güzel ki şimdiye kadar da öyleydi. Şu bir haftadır böyle.
flz3576 kurkmantosuzmadonna ay bende aynı sorunu yaşıyorum gece prima takıyorum ama genelikle fayda etmiyor oda hergun çamaşır değiştirmekten yoruldum
kurkmantosuzmadonna flz3576 ay hadi ya! Ben de her gün üst değiştirmekten sıkıldım uyanır uyanmaz. Bir de bazen gece fark ediyorum uykusu kaçıyor değiştirince de. 🤦🏻♀️
flz3576 kurkmantosuzmadonna o kadar yoruldum ki bagzen kuru çıkıyor ama genelikle ıslak prima molfixe göre gece için iyi yinede
Mzgnn0234 kurkmantosuzmadonna bende de aynı sorun vardı önlem kullanıyorum çok memnunum bu arada kaç aylık bebeğiniz yüzüstü mü yatıyor
deletedmom43191 kurkmantosuzmadonna prima aktif bwbek kullaniyorum hep migrostan aliyorum dün 1 alana 1 bedava vardı 6 koli aldım 3150 ödedim
kurkmantosuzmadonna flz3576 bir deneyeceğim ben de ya. Her gün her gün o da ıslak kaç saat uyuyor belki de.
tahamommy kurkmantosuzmadonna bende gündüzleri sleppy geceleri molfix premium kullanıyorum, premiumu denemediysen öneririm canım sleppy gece taşırıyor ama aynı numara olmasına rağmen molfix daha büyük iyi oluyor
Zeynepefem kurkmantosuzmadonna bebeginiz ne kadarlik ? Bende premium kullaniyorum bazen dolu dolu oluyor ama tasma vs hic olmadi
kurkmantosuzmadonna Zeynepefem 12 aylık. Mavi paketi kullanıyorum ben. Normalde olmuyordı şu bir haftadır yapmaya başladı.
minnosailem kurkmantosuzmadonna kızımda 2 sene prima kullanmıştım gerçekten sıfır taşma çok memnundum kim ne derse desin 😀 3 yaşında tuvalete alışmıştı son sene fiyatlardan dolayı sleepy kullandım ama prima ayrıdır bende 😀
kurkmantosuzmadonna minnosailem ay inşallah ben de memnun kalırım ya. Islak uyanmasından sıkıldım üzülüyorum ben fark edene kadar öyle uyumasına.
minnosailem kurkmantosuzmadonna şuan fiyatlar gerçekten uçmuş durumda molfix pişik yapmıyorsa gündüz devam et primayıda gece bağla derim 👍
flz3576 kurkmantosuzmadonna ben her akşam kontrol ediyorum direk değiştiriyorum sizde ara sora alarmı kurup bakın çünkü üstünde kuruyo sonra hasta falan olur ondan ben sürekli bakıyorum