Deleted33000 beautiful_ süt yapan herşey yasaktı bacım ot bile yoktu diyetimde ne et vardı ne yumurta tam bunlar da süt yapıyor tatlı filan saymıyorum bile🥴🥴🥴
myangelson beautiful_ apartman canım burada genelde apartman var 4-5 katlı en fazla. Ama giriş kattayiz baya soğuk oluyor 🥲 kombi 40 ta yaniyor oda 21 derece şuan 😅 elektrikli ısıtıcı takıyorum bazen
ikiprensesannesi___ beautiful_ oh şükür şükür açıldı inşallah bidaha kapanmasın 🥲ne büyük bir nimettir böyle sağlıkla havayı solabiliyor olmamız elhamdulillah 🩷
beautiful_ ikiprensesannesi___ valla her halimize şükür paşa nasıl onu unuttum sormayı çıktınız mı hastaneden?
ikiprensesannesi___ beautiful_ çok şükür daha iyi bugün çıkmadık daha hastanedeyiz canım doktor gelmedi daha inşallah gelir taburcu eder artık kızlarımı çok özledim
beautiful_ ikiprensesannesi___ yaa kızlar kayınvalidende demi 🥺 inşaAllah çıkarsınız doktorlar genel olarak ne diyorlar?
ikiprensesannesi___ beautiful_ evet canım o bakıyor doktor salgın diyordu ama dün geldi baktı bişey demedi bugün çok şükür daha iyi oğlum gelse soracaktım inşallah çıkarır
beautiful_ ikiprensesannesi___ inşaAllah çıkarsınız ben çok kaldım o hastaneler de çok kötü hele küçük bebek hasta olunca daha kötü Rabb’im kimseyi düşürmesin ❤️
ikiprensesannesi___ beautiful_ Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim kimseyi sağlık ile imtihan etmesin