hd_d beautiful_ Hahaha nie kizim kiz koca var kaynana var onlara mecbur kalkiyom ahahahahah🤣🤣🤣 kaynana nın gebelikten haberi yok daha çakmasın hahah
beautiful_ hd_d Allah seni napmasın doğurunca mı dicen 😂😂😂 göbüş yok mu farketmez mi benim 16+6 göbüş önde 😂😂
hd_d beautiful_ Hahaha var da belli degil pek üstüme ceket falan giyyom kapatiyor oda🤣 aman kiz kocamla biz bilek yeter herseyi bilmesin 😅
beautiful_ eslem2121 ooo hemen anama babama şikayet eder bir ara telefon şifremi değiştirmiştim diye babama şikayet etmişti 😂😂
beautiful_ myangelson ayy Tekirdağ Yeniçiftlike gelmiştim bir ara sabahları çok soğuk oluyor oralar Valla güzel yerdesin ama yazlık alan hem överim hem gömerim 😂😂😂
myangelson beautiful_ ben hele Şarköy deyim tam tatil köyü burası 😅 kışı aşırı soğuk 🥲 ve evleri rutubetli hep deniz kenarı olduğu için 🥲
beautiful_ myangelson denize yakın olduğundan o soğukluk ayy rutubet çok pis Allah muhafaza hastalıkları beter oluyor
demirrleydi_ beautiful_ bizim memleket öyle değil bide gideceğim hastanede hemen hemen herkesi tanıyorum 2 yıl staj yaptım orda olmadı Diyarbakır’da abimin görev yaptığı eski hastaneye giderim doktor arkadaşları yardımcı olur