Deletedmom_8793 prenses99 mustela kuzenimin bebeğinde alerji yaptı bide bazı ciltlerde kuruluk yapıyor diye içerik okudum o yüzden vazgeçtim
Deletedmom_8793 prenses99 sinevo bebek şampuanı aldım içeriği temiz lavanta kokulu ve konak önleyici kızıma da ürünlerini kullanıyorum memnunuz
kizmizimavi prenses99 ilk 1 sene mustela ve sonrasındaki 4 ay ecowell kullandım sonra kızımın saçı uzamiyor diye cevremin önerisiyle yobaby e geçtim. Şu an 2 aydır yobaby kullanıyorum
glnzkrkmz prenses99 ben dalin kullandım ve kızımın saçları çok dökülüyordu ecowele geçince dökülme durdu ve saçları gürleşmeye başladı.araştırın deneyenlerden görürsünüz🌸
kizmizimavi prenses99 evett bana da uzatması için ecowell al demişlerdi ama bizde ise yaramadı maalesef yobaby ile uzadı saclari
Deletedmom_8793 prenses99 ben zeytinyağı da sürer ince tarakla tersten tarardim bide şampuanla hemen geçerdi
hizlivecocuku Momlife_ benim oğlum 2 yaşında dalin çok güzel hem mis gibi kokuyor hem de kurutmadı diğer şampuanlar maalesef kokusuz ve yazın özellikle erkek çocuklarının kafadı çok terledipi için kötü oluyor