060436 esranurmom işte keşke denilen günde gelseler genelde sabırsız oluyor bebişler benim ilk dogumum oğlum 1 haftada önden gidiyordu 42 bulmuştu sezeryan oldum sonra bakalim bu oğlum ne zaman gelicek belimi cinsiyeti sizin
esranurmom 060436 maşallah cinsiyet belli değil ya 11+4 erkeğe benziyor dendi 14+5 te kıza benziyor dendi bayramdan sonra gidince kesin öğrenirim herhalde 🐣🐣🐣
060436 esranurmom hadi hayırlısı olsun şimdiden sağlıklı olsunlarda sağ salim alalım kucağımıza hepimiz sen ne hissediyorsun peki benim rüyama girmişti doğru çıktı
yineaylardankasim 060436 Konya’da bir ilçede yaşıyorum doktor ultrason cihazının kötü olduğunu yanıltabileceğini söylüyor çalıştığım için merkeze gidemiyorum ama bu cuma biraz erken çıkıp özele gideceğim inşallah öğrenirim yoksa detaylıya kadar beklerim herhalde 😏
060436 esranurmom bende rüyamda erkek gördüm erkek oldu bide seninde erkek oluyormuş rüyanda gerçek olur 😍😅
060436 beautiful_ kendi kimi bukadar merak etmedim senin kini daha çok merak ediyorum ama içimden geçen paşa olucak 😇
cemreveminnosunannesi Ağustos ilk haftası dedi doktorum Cinsiyeti fetal dna ile 12 haftada öğrendik 💙💙 Oğluş geliyor. Bir kızım var 6 yaşında, şimdi oğlum olacak
060436 alpkerem26 oğlum 8 yaşında kızım 4 yaşında bütün çocuklarımın arasında 4 yaş olucak 😂 üçüncü numara yolda
ablaelos nvnbzkrt yaşım 35 14+0 bugün. Hafta içi kıza benziyor dedi. Bir kızım var bakalım 2. De kız mı gelecek ☺️
beautiful_ 060436 ay çok sağol kuzum valla bende çok merak ediyorum ne zaman giderim kontrole hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
060436 Mrh16 benin oğlum oğlak kızım akrep hiç anlaşamıyorlar ya hep kavga dövüş halindeler daha küçükler insalah büyüyünce düzelir ama güzel yanları iki daka sürmeden birbirine sarılıp özür diliyorlar bir birinden 😂