060436 kocede02 evet sanırım öyle çok tanıdığım hep ağustos başı temuz sonu erkek erkek senesimi acaba
beautiful_ 060436 valla herkes erkek deyince öyle mi acaba diyorum ama ben de kız hissediyorum eşim de kız eminim diyor tövbe tövbe 😂😂😂 sağlıklı olsun ama bir oğluşum var bi kızım olsa hiç yok dmeem 😂🤭🥰
060436 beautiful_ kızlar öyle tatlı oluyorlar ki benim ikinci numara kiz evimin tek prensesi kaldı çok mutluyum zaten bi prenseti rabim gönlüne göre versin inşallah cnm 😍
060436 nvnbzkrt ben ikili tarama testine giderken öğrendim en son bir hafta önce gitim kontrole orda kesinleşti erkek olduğu sen ne zaman gitin en son şimdi gidersen öğrenirsin büyük ihtimal tabi bebeğin pozisyonuda önemli
nvnbzkrt 060436 İki hafta önce gittim ikili test yaptırdım sordum cinsiyet i küçük daha dedi bişey demedi bayramdan önce gidicem inşallah
beautiful_ 060436 yaa 2 erkek var zaten 3.cu gelince nasıl olur bilmiyorum oğlum çok düşünceli sver öper babasına yeri gelir kızar ama bir kızım olsun çok istiyorum Sağlık ve sıhhat ile gelsinler inşaAllah 🌸
060436 Mrh16 oooo desene diktatör aslan geliyor Allah kolaylık versin ben aslan oğlum aslan olacak vay eşimin haline oda boğa diğer oğlum oğlan kızım akrep çok değişik bir aileyiz 😂😂😂
yineaylardankasim 060436 sağ olun inşallah 🤲🏻 yok daha belli değil 15+4 bugün 18’e kadar söylemiyorum diyor doktor 🥲
060436 yineaylardankasim nerde yaşıyorsunuz benim doktorum 11 haftaliken rahmin eti 13 +4 söyledi 3 tara için gittiğimde net bir şekilde söyledi
060436 beautiful_ sanırım zor olucak benim esim ve oğlundam sonra 3 cu erkek geliyor kızımla ben aralarında kalıcaz kesin bakalın senin nasıl olucak
kvsr1603 060436 15+5 deyim şuanlık 17 Ağustos görünüyor doğum son adet tarihine göre hayırlısı olsun bakalım
yineaylardankasim 060436 Konya’da bir ilçede yaşıyorum doktor ultrason cihazının kötü olduğunu yanıltabileceğini söylüyor çalıştığım için merkeze gidemiyorum ama bu cuma biraz erken çıkıp özele gideceğim inşallah öğrenirim yoksa detaylıya kadar beklerim herhalde 😏
060436 esranurmom işte keşke denilen günde gelseler genelde sabırsız oluyor bebişler benim ilk dogumum oğlum 1 haftada önden gidiyordu 42 bulmuştu sezeryan oldum sonra bakalim bu oğlum ne zaman gelicek belimi cinsiyeti sizin