maviportakal_ ikiprensannesii_ kilolu bebek sağlıklı algısı var insanlarda bazı bebekler kiloludur bazıları zayıf hepsi standart aynı kiloda dünyaya gelmiyor ki genetik yapı diye bir şey de var
ikiprensannesii_ maviportakal_ öle tabi çok haklısın ama insanoğlu bazen öle demiyor sanki suç annedeymis gibi
atesismom ikiprensannesii_ hiç öyle düşünmeyin, her cocuğun hikayesi farklıdır. metabolizma hızlıdır beslenmesi farklıdır. önemli olan doktorunuzun söylediği her zaman onu dikkate alın ve kimseyi kafanıza takmayın
rabiauzun37 ikiprensannesii_ 38 de doğum yaptım gelişimi 35 ile uyumluydu ama prematüre demediler herhangi bir sıkıntı da olmadı
rabiauzun37 ikiprensannesii_ doktor iyi dediyse bence mamayı hiç kullanmayın tabi siz daha iyi bilirsiniz de ben tercih etmedim
ikiprensannesii_ rabiauzun37 teşekkür ederim iyi diyo hemşire mama aldım bugün iki defa vermek istedim asla kabul etmedi
Havin49_ ikiprensannesii_ mama ile gelişimin ne alakası var ben ilk oğlumu mama ile büyüttüm hep yaşıtlarıyla aynı gitti beneğiniz de zayıf doğmuş zaten kilo alımı gayet güzel
gvnrzz atesismom kendinizi kötü hissetmeyin deyip pesine arada baya fark olan cocugunuzun boy kilosunu yazmanız garip geldi
atesismom gvnrzz kıyaslama açısından yazmadım, içinizde kötülük olması da bana tuhaf sonrasında ben açıklama olarak yazdım zaten. bunu yorumlamak size düşmemeli her çocuğun hikayesi farklı size eleştirmek düşmez
gvnrzz ikiprensannesii_ kilo alımı az olsa mutlaka söylüyor hemsireler merak etmeyin. Benimkine doktor direk ilk ay söylemişti mama vermelisin, en alt sınırda kilo alımı diye.
Sweetie_Little_Jean ikiprensannesii_ çocuğunuz üst sınırda kilo almış zannettiğiniz gibi zayıf veya kilo alması az değil. bu aylarda normalde beklenen maksimum ayda 1 kilo alması zaten onu da almış çevreniz daha ne istiyor sağlıklı normal çocukla uğraşmayın bence