elifsn23 cinderella bedenle ilgili değil sanki belden oturan bir yapısı var aynı şeyi ben de yaşıyorum bir gömlek etek takımını çok beğendim ama etek sıkacak gibi duruyor diye almaya cesaret edemedim 😔
zfrnemos cinderella cok guzel ve tatlıymıs bence yakısır 🌸🌸 bebegınıde saglıcakla kucagına al ınsallah 🌸
almila1723 cinderella çok güzelmş ama belden oturtmalı olduğu için sizi rahatsız edebilir. Birde doğumdan sonrada hemen giyemezsinz . Daha salaş bişey mi baksanız acaba rahatlık açısından
ikincibahar_08 cinderella kız ceketle donarsın bayram daha soğuk olur gömlekle çok tatlı olur ama beli tam oturuyor rahat edebilir misin göbeğin çok çıktı mı
cinderella ikincibahar_08 eh işte diyelim bol bişey giyince çok belli olmuyor önden sıkıntı yokta arkadan fermuarı kapanır mı onu bilmiyorum 😁
_pearl cinderella tesettürlü değilim yazmışsın tesettürlüler böyle mi giyiyormuş 😁yani ben giymiyorum
cinderella _pearl yok yani içinden bir şey giymeyeceğim anlamında kollarım böyle açık olcak üstüne salaş bişey alırım diye yazmıştım 😅
merylii_ cinderella ben elbiseyi çok beğendim de göğüs altındaki kemer karnını rahatsız eder mi acaba onu düşündüm yoksa elbise diyecek şeyim yok harika yani
cinderella sarilale123 o kadar belirgin değil önden sıkmaz büyük ihtimal ama arkadaki fermuar belki kapanmaz 🥹😄😄
merylii_ cinderella o zaman bence kesinlikle çok güzel olur kumaşı likralı değilse bir beden büyük alabilirsin belki hani seni sıkıştırmasın diye