cinderella Tesettürlü değilim bayram için uygun mu üzerime ceket hırka vb bir şey giyerim diye düşündüm ama 63 kiloyum 20 haftalık hamileyim arkası fermuarlı sizce olur mu bana 🥹
cinderella elifsn23 bende emin değilim s beden zaten hiç riske atamam ama m de mi küçük gelir emin olamadım
cinderella minnosss58 onu da düşündüm çok hoş olur elbise olur mu üzerime onu bilemedim arkası biraz sıkı gibi
eslem2121 cinderella bende gördüm ama kapalılar için sandım baktım ki eteği kapalıla çra uygun değil üst bişey olmazdı da beyaz gömlekle halolurdu
elifsn23 cinderella bedenle ilgili değil sanki belden oturan bir yapısı var aynı şeyi ben de yaşıyorum bir gömlek etek takımını çok beğendim ama etek sıkacak gibi duruyor diye almaya cesaret edemedim 😔
minnosss58 cinderella sanki sıkan yeri göğüs altına kadar aşağısı kloş ya göbeği etkiler mi bilemedim. Birde ilk gebelik mi genelde ilk gebelikte çok göbek büyümüyor kimisinde yine de risk almak yerine satıcıya sorma sansiniz varsa sorun isterseniz sıkar mi gobegimi diye
cinderella eslem2121 beyaz gömlekle de güzel duruyorda elbise olur mu onu bilemiyorum göğüs kısmı çok dar gibi duruyor fermuarı kapanır mı bilemedim büyük beden alsam bu kez de bol duracak üstüm de
cinderella minnosss58 ikinci ya ama bi 10 yıl sonra oldu eski halime alışmışım çok garip geliyo şuan 😅
minnosss58 cinderella anladım hayırlısı olsun 🤭 ya büyük beden alman gerekecek ya da satıcıya sorman gerekecek risk almak yerine ☺️