Damla21koksal Polo ya bişiy sorucam merak ediyorm smdi doğumdan sonra 40 gün ilişki olmaz dye bişiy duydum çok günahmış Bnde böyle şeyleri dinlerim ama yani sizler biliyomusunuz?
Merve20 Damla21koksal 40 gün lohusa oluyorsun ve zaten rahmin kendini toparlaması da tıbben bu süreçte oluyor. Lohusa iken oruç,namaz gibi ibadetlerde yasak. İlişki de dinen yasak
Polo Damla21koksal rahmin toparlanma süresi 40 gün Artı kanaman oluo Enfeksiyona müsait Ve bunlar bilinmezken dinimiz açısındanda yasaklanmş 9 ay beklemişsin 40 gün ne ki :)
Damla21koksal Merve20 bn bunu yeni ogrendm zaten mantikli da yani 👍ilk doğumum olcak gerçi bilmemem normal galiba.😍
Mehtapsato Merve20 yanlis ilsikiyi bilmiyorum ama namaz kilabiliyosun oructa tutmak mecbur degil sutten dolayi dogumu yapip kanaman bittiginde temizlenip namaz kilabiliyosun oructa zorlanmiyosan tuta iliyosun canim
Damla21koksal Polo aynen bizim besk kuruldu yarinda temizlik var evde bide yatağını benm yatağı falan sericez bakalm bn hala uyumadım ama ne guzel dmi
Efuli53 asilsmom allah allah benm 2aydır batıyo o kemıkler cunku organlarımı yukarı ıtmiş bebiş ama hala dogurmadm :)
Babycsr Dezehs bunu denedim 🙈 asla başparmağımın ucuna kadar kaldıramıyorum. 39+3 üm bakalım kaç gün sonra gelecek ☺️
Gulhannn Babycsr bende denedim😃38+4 üm rahat bir şekilde yapıyorum bu hareketi daha ne kadar vardır bana?😬
Dezehs Mehtapsato evet oldu cnm ilk yaptim yapabiliyordum 1 hafta sonea yapamadim 2 gun sonra dogum oldu
Merve20 Mehtapsato hayır canım lohusa döneminde farz ibadetleri yapmak yasak. Adet dönemi gibi düşünün. Sorularla İslamiyet güvenilir bir site oradan kaynaklarıyla beraber okuyabilirsiniz ☺️ yada islam ilmihalinden lohusalık dönemini okuyabilirsiniz