nilruhu bebee1 bende aynı merak içerisindeyim. Gözle çok net görünüyor senindeee var gibi. İnşallah bu awox senide benide yanıltmıyordur🥹 kan vermeyi düşünüyor musun?
3girlst bebee1 4 gün gecikme ile awoxla öğrenmiş biri olarak ilk 10 saniyede hemen silik çizgi olmuştu
begonvil38 Ben kuruma çizgisi yaşamadım gebeliğimide regle 4 gün kala awoxla öğrenmiştim. Gönlüne göre olsun 😌
mucizebebekkk589 bebee1 canım 1-2 gün önce birisi atmıştı awox güvenilir diyorlar ama ben kan verdim negatif diye. İnşallah seninki pozitiftir 🙏🏻
bebee1 İlk dakikalarda cıkmadı diye saldım bi saat sonra baktıgımda farkettim gözle daha iyi görülüyor
kft bebee1 bide ilk dakika ön3mli diğer çizgi de sonradan çıkan pek doğru değil diyolar ama biraz bekle bence bide reglin kaç gün gecikti
begonvil38 Regl olucak gibi ağrın olması normal. İlk idrarla mı yaptın. Sabredebilirsen regl gününde kan ver varsa çıkar bebee1
bebistakibi bebee1 pozitif görünüyor canım çok erken dönemlerde böyle görünüyor ama sen yine de testi birkaç gün sonra tekrar dene 🙏🏻🌸 Varsa da hayırlı olsun şimdiden
Star5823 bebee1 canımm çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişinn ❤️❤️❤️ son postuma bakar mısın awox bende de silik çıkardı dpo 9 bugünn
begonvil38 Heveslendirip sonrasında üzmek istemem ama test markasınada güvenirim o yüzden var gibi duruyor Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸
bebee1 @buketdeniz19 benim de üc dört gün var ama ilk dakikalarda görmedigim için kafama takıldı🥹 sonradan gördüm