hanega Deletedmom_878 doğum kontrol hapı hiç fayda sağlamıyor ama sen bilirsin hormonları altüst ediyor bence başka bir doktora git böyle yapıp başından savıyorlar sen çocuk düşünüyorsun sana doğum kontrol hapı veriyor başka tedavi yöntemi denenebilir
Deletedmom_878 hanega ay çok haklı konuştunuz diyorum gebelik düşünüyorum deniyoruz bu ay adet olunca gelirim dedim yazdırmadım ilaç.soğan kürü denemeyi düşünüyorum inşallah
Kubra381 Deletedmom_878 test aldım kız birazdan yapcam eşim hadi gidelim test alalım dedi aldık bakalım
Deletedmom_878 Kubra381 beni haber et oruçlu halimle dua ediyorum pozitif çıkar inşallah amin amin aminnn
melikekaya22 Benimde sağ ve sol yumurtalıklarımda kist vardı doktor iyi huylu olduğunu söyledi şuan 5 haftalık hamileyim
melikekaya22 Deletedmom_878 doğum kontrol hapı kullanıyordum daha önce yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum yumurtalıkları tembelleştirdiği hakkında söylemler duymuştum
Deletedmom_878 melikekaya22 anladım canım teşekkür ederim sence kullanmalı mıyım 4 aydır da gebelik düşünüyoruz
melikekaya22 Deletedmom_878 gebelik düşünüyorsanız kullanmamanı tavsiye ederim yumurtalıklarınız tembelleşmesin umarım en kısa sürede hamile kalırsınız 🙏🏻