Deletedmom_878 3 tane yumurtalıkta kistim varmış kızlar 4 aydır deniyoruz gebeliğe engel mi ne yapmalı
demirrleydi_ Deletedmom_878 engel değil canım sağ yumurtalıkta 5 cm kist varken ikinciye hamile kaldım sadece ağrı oluyor doktor takip ediyor zaten sürekli
Deletedmom_878 Cimcime30 4 aydır deniyoruz dedim engel felan demedi doğum kontrol hapıyla küçülebilir dedi bende bu ay deniyoruz adet olursam gelirim dedim sevmedim doktoru da zaten
hanega Deletedmom_878 doğum kontrol hapı hiç fayda sağlamıyor ama sen bilirsin hormonları altüst ediyor bence başka bir doktora git böyle yapıp başından savıyorlar sen çocuk düşünüyorsun sana doğum kontrol hapı veriyor başka tedavi yöntemi denenebilir
Deletedmom_878 demirrleydi_ büyüklüğü hakkında bişey demedi bana ya ilacı kullanırsan büyüyedebilir küçüyedebilir hiç bişey anlamadım bu kistler neden oluyor acaba
parla94 Deletedmom_878 Doğum kontrol hapına adetin 2. günü başlanıyor. o zamana kadar başka doktordan da görüş alın isterseniz.aynı şeyi söylerse adette başlarsınız hemen vaktiniz boşa geçmez
demirrleydi_ Deletedmom_878 hormonlardan dolayı olabilir olgunlaşıp çatlamayan yumurta kist olur iltihaptan dolayı oluşmuş olabilir hatta bazen stresten dolayı oluşabiliyorlar doktor tedavi uygular zaten doğum kontrol hapı verir duruma göre değerlendirme yapar